Kiehl's avocado masker

Mijn favoriete maskers x Hunkemöller

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete gezichtsmaskers zien, en vertel ik jullie waarom ze mijn favorietjes zijn. Ik vind het heerlijk om na een lange dag te relaxen in een comfortabele outfit met een maskertje. Vanaf nu doe ik dit in de kimono die ik van de Hunkemöller heb gekregen! Kijk je mee naar mijn favoriete maskers?

Favoriete maskers

Mijn huid is droog, vet in de t-zone, en gevoelig voor acné rond mijn kaken. Ik wissel mijn maskers dus af tussen een anti-acné werking en een voedende/hydraterende werking. Mijn favoriete maskers zijn:

*gekregen

Kiehl’s – Avocado Nourishing Hydration Mask

Dit masker gebruik ik graag wanneer mijn huid extra droog is; bijvoorbeeld na het douchen of na het sporten. Het masker voelt precies aan als een avocado en dat is heel gek, en het masker blijft plakkerig gedurende de 10/15 minuten dat hij op moet blijven. Na het spoelen voelt mijn huid zachter en minder trekkerig.

Kiehl's avocado masker

Freeman – facial purifying clay mask açai

Dit masker gebruik ik al zóóó lang. Dit kleimasker gebruik ik wanneer ik teveel last heb van onzuiverheden en vettigheid. Na het gebruik van dit masker voelt mijn huid zo heerlijk zacht. Echt een aanrader! (Hij heeft ook een fijne consistentie en ruikt lekker!)

freeman clay mask

Too cool for school – Egg mousse pack facial mask

Dit masker had ik ooit op vakantie bij de Sephora gekocht. Hij hoeft maar 5 minuten in te trekken en is daarom een “quick fix” voor de droge huid. Dit masker is een fluffy masker – het schuimt lekker. Het ruikt ook een beetje zoet, vanille-achtig, en dus niet naar eieren. (:

too cool for school egg mousse pack

The Body Shop – Tea Tree anti-imperfection night mask

Dit masker is bedoeld tegen onzuiverheden. Ik heb de hele Tea Tree serie van The Body Shop al eens gereviewd. Dit masker blijf ik fijn vinden wanneer ik puistjes heb. Voor het slapen doe ik hem dan op, en dan laat ik het de hele nacht inwerken. De geur van mint/eucalyptus in het masker vind ik echt geweldig. Ik ben daar oprecht verslaafd aan.

the body shop tea tree night mask

Sans Soucis – Illuminating Pearl anti age + glow gel mask

Ik heb dit masker van Sans Soucis pas nog gereviewd op mijn beauty blog. Het bevat allemaal kleine pareltjes die je uitwrijft op je huid. Dit masker werkt hydraterend, en voelt heel fijn op de huid door de gel structuur. Dit maskertje vind ik lekker om te gebruiken tijdens een self-care middagje, want hij kost iets meer tijd om aan te brengen dan de andere maskers.

sans soucis gel mask

Hunkemöller kimono

De kimono op de foto’s heb ik dus gekregen van de Hunkemöller. Deze Hunkemöller kimono gebruik ik nu tijdens zo’n self-care moment of als ik mijn make-up aanbreng. Dat geeft me toch een comfortabeler en “chiquer” gevoel (als dat laatste überhaupt een gevoel is).

Hunkemöller kimono

Wat zijn jullie favoriete maskers? Laat het me weten op Instagram!