lipverzorging

Lip care haul januari ’17

Dinsdag ging ik in Breda een outfit voor mijn verjaardag shoppen en ik kwam onderweg in de Etos terecht. Daar hadden ze een 1+1 gratis deal voor alle lipverzorgingsproducten. Ik gebruik elke dag verschillende soorten en merken lipverzorging, dus ik moest die deal wel aanpakken! Ik heb daarom vier lipverzorgingsproducten gehaald voor de prijs van twee. Kom je kijken welke ik heb gekozen en waarom?

lipverzorging

De producten die ik heb gekocht zijn de lip therapy Rosy Lips van Vaseline, de Baby Lips van Maybelline in de kleuren Cherry Me (oranje huls) en Peach Kiss (paarse huls) en een labello in de kleur Pearly Shine.

Ik heb specifiek deze producten gekozen, omdat ik goede ervaringen heb met de merken en de producten daarnaast een kleurtje hebben. Mijn eerdere lipverzorgingsproducten van deze merken heb ik op kunnen maken en daarom koop ik regelmatig nieuwe. Omdat ik gevoelige lippen heb, gebruik ik ze zeer vaak: ik gebruik ze als ik ga fietsen, als ik ga hardlopen en voordat ik naar bed ga. Ik gebruik ze ook vaak op school, maar altijd een ‘clear gloss’ dragen vind ik ondertussen saai worden. Vandaar dat ik voor de kleuren heb gekozen!

Ik vind de kleuren mooier dan ik had verwacht. De producten zijn natuurlijk niet zo erg gepigmenteerd, waardoor ze allemaal een sheer gloss effect hebben. Als je op zoek bent naar dit effect, kan je dus beter een van deze producten kopen dan een hele dure lipstick, ook omdat het de lippen voedt.

goedkope lipverzorging

Voorlopig hoef ik in ieder geval geen lipverzorgingsproducten meer te kopen! Maar grote kans dat ze 2018 niet kunnen halen. 😉

Welke vind jij het mooist?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

4 gedachtes over “Lip care haul januari ’17”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *