kruidvat catch & shine

Kruidvat Catch & Shine: gotta catch ‘em all!

Kruidvat heeft onlangs een nieuw concept uitgebracht: Catch & Shine! Om de zes weken liggen er nieuwe limited edition beauty producten in de winkel. Het wordt afgetrapt met twee heerlijke en kleurrijke productlijnen. Vang ze allemaal en maak je collectie compleet!

kruidvat catch & shine

Kruidvat Catch & Shine

De limited edition productlijnen worden om de 6 weken vervangen door nieuwe.  De productlijnen bestaan uit meerdere soorten van hetzelfde product: deze keer zijn er bijvoorbeeld 7 verschillende bruisballen en 5 verschillende handzeepjes. Hiermee kun je zelf een custom beauty pakket samenstellen voor een zacht prijsje! Leuk voor een ander én jezelf. Op dit moment kun je Soapy Cups en Cold Pressed Soaps krijgen.

kruidvat catch & shine

Soapy Cups

Als je flink kan genieten van een warm bad, zijn deze wat voor jou: de badbruiscupcakes! Ze zien er lekker uit, maar je kan ze beter niet in je mond stoppen; stop ze in bad! Eerst lost de onderkant op, waardoor je bad heerlijk gaat ruiken. Vervolgens begint de frosting te smelten, waardoor je bad een vrolijk kleurtje krijgt.

kruidvat catch & shine
Lily Pink Sprinkle, Sunny Delight en Follow the Rainbow.

kruidvat catch & shine

Cold Pressed Soaps

De wintermaanden komen eraan en ik kan het al goed merken: mijn handen worden ontzettend droog en dat is geen pretje! Gelukkig biedt de huidige Kruidvat Catch & Shine collectie de oplossing, namelijk handgemaakte zeepjes met shea butterBuiten het feit dat mijn handen nu weer zacht aanvoelen, ruiken de zeepjes zo ongelofelijk lekker! Elk zeepje heeft zijn unieke kleur en geur. Er is te kiezen uit Season Orange (mijn favoriet), Fruity Fruit, Fresh Cut, Citrus Blast en Lavender Lust (waarschijnlijk mijn moeders favoriet).

kruidvat catch & shine

kruidvat catch & shine

kruidvat catch & shine
Ode aan mijn vriend voor het maken van de actiefoto’s.

De Soapy Cups en de Cold Pressed Soaps zijn verkrijgbaar tot en met week 50 (11-12 t/m 17-12) voor €1,99 per stuk in de winkel of online (zie voorgaande linkjes). Zo’n prijsje is prima te doen, toch?

Waren jullie al bekend met de Kruidvat Catch & Shine collectie?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

*Ik heb deze producten ontvangen voor persdoeleinden.

1 thought on “Kruidvat Catch & Shine: gotta catch ‘em all!

  1. Wat ontzettend leuk dat kruidvat met een nieuw concept komt! Ik ben langs de kruidvat in mijn buurt geweest maar daar hadden ze de producten helaas niet. Maar wat een leuke producten😻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *