review ik skin perfection mineral 30

Eerste indruk IK Skin Perfection Mineral SPF 30

Huidverzorging, en met name zonnebescherming, is ontzettend belangrijk voor een gezonde en vitale huid. Ik gebruik dagelijks producten met SPF voor bescherming en tegen huidveroudering. Ik was daarom erg blij dat ik een pakketje van IK Skin Perfection mocht ontvangen, met daarin de Mineral SPF 30 (minerale zonbescherming voor het gezicht). Vandaag vertel ik jullie over mijn eerste indruk!

review ik skin perfection mineral 30

IK Skin Perfection

IK Skin Perfection is een duurzaam merk; van verpakking tot productie tot maatschappelijke bijdragen. Alle producten zijn dierproefvrij en bestaan enkel uit huidvriendelijke ingrediënten (in tegenstelling tot veel andere merken!). De mineral suncreen die ik heb gekregen is ook vegan en oceaan vriendelijk. Sommige producten, inclusief de sunscreen, zijn daarnaast ook 100% vrij van microplastics. Al met al is IK Skin Perfection een veelbelovend merk met een zeer bewuste toekomstvisie.

ik skin perfection

Review Mineral SPF 30

“MINERAL is een hydraterende minerale suncreen die een optimale UVA en UVB bescherming biedt” – IK Skin Perfection

Het aanbrengen van de sunscreen was heel gemakkelijk. Het pompje is zeer gebruiksvriendelijk. De sunscreen voelde niet plakkerig, en de witte waas verdween onmiddelijk tijdens het uitsmeren. (Een stuk beter dan deze sunscreen dus…) De suncreen voelt ook heel hydraterend aan.

De sunscreen maakt mijn gezicht helaas glimmend, dus mocht je andere plekken bezoeken naast het strand, raad ik aan om er een poedertje overheen te doen.

mineral sunscreen

Samengevat, is het een fijne zachte (vegan) sunscreen voor dagelijks gebruik, mits je het afpoedert. 😉

Voor €29,90 verkrijgbaar op de website van IK Skin Perfection.