Hema Favorites / Huidverzorging & Make-up

Hoi!

Al een paar weken geleden heb ik een paar producten gekocht bij de Hema en ik kan zeggen dat het nu mijn ‘Favorites’ zijn. Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest dankzij de verzorgingsproducten.
Ik heb het over Beautyfruit Bodybutter, Refreshing White Tea Scrub Cream en Soft Finish Foundation nr. 02.



Ik ben totaal tomaat-verslaafd, dus toen ik de Beautyfruit Bodybutter zag, kon ik hem niet laten liggen! Deze bodybutter bevat tomaatextract. En mocht je het niet weten… Biologisch gezien is tomaat fruit! Dan is die verwarring opgelost… 😉 Tomaten zijn goed voor je lichaam als je ze eet en ik vroeg me af of ze ook goed waren voor je lichaam als je ze op je huid smeerde. Mijn huid voelt door deze bodybutter lekker zacht aan. Ik heb geen last meer van een droge huid.

Ik wilde al een tijd een lichaamsscrub, vandaar dat ik de White Tea Scrub Cream heb gekocht. Deze scrub mag je één keer per week gebruiken! Hij verwijdert namelijk dode huidcellen en het is geen goed idee als je de scrub over levende huidcellen laat gaan… Ik ben heel blij met deze scrub. Hij ruikt naar thee en ik vind het grappig om alle bolletjes over je huid te voelen. Mijn huid is helemaal schoon na gebruik. (Dit product is een aanrader!)


En dan het laatste product… Mijn vorige vloeibare foundation was bijna op en het was tijd voor een nieuwe. Ik kwam deze Soft Finish Foundation tegen in de Hema. Deze foundation is mat en dat heb ik natuurlijk het liefst. Een glimmende neus of glanzend voorhoofd wil ik vermijden! De foundation dekt goed en is heel makkelijk te ‘blenden’.

Foundation aangebracht:

Foundation uitgesmeerd:
Ik hoop dat je met deze post wat meer leert over de goede kwaliteit van de Hema! Ik ben heel tevreden met mijn aankopen. Ik kan het met trots mijn Favorites noemen!

xxx Evy

0 thoughts on “Hema Favorites / Huidverzorging & Make-up

  1. Wat een fijne producten! Vooral de body butter maakt mij heel nieuwsgierig! Ik dacht trouwens meteen toen je zei dat tomaat eigenlijk fruit is: yeah, dan krijg ik toch nog wat fruit binnen haha! De meeste soorten fruit eet ik niet zo snel namelijk (ook al lust ik het wel), maar tomaat vind ik zo lekker dat ik het echt dagelijks eet <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *