GLOSSYBOX #2

Hoi mensen!


Gisteren heb ik mijn tweede GLOSSYBOX ontvangen. Deze keer is het thema ‘Valentijnsdag’. Weer een beetje te laat, maar zolang er leuke spullen in zitten, vind ik het prima. Ik ben ook zeer tevreden met de inhoud van de box en ik ga nu vertellen wat erin zit!

Ten eerste vind je natuurlijk een kaartje van het GLOSSYBOX-team. Ze vertellen gelijk al dat er een cadeautje voor je liefje in zit: Bruno Banani Absolute Man… in het klein. Ik hoop dat ik met het extraatje een glimlach heb gekregen op het gezicht van mijn vriend. Ik vond het in ieder geval heel lekker ruiken!Verder zaten er deze keer twee make-up producten in. De BM Beauty Blusher heeft een perzik-achtig kleurtje en een goude shimmer. Ik vind hem zelf heel leuk, vooral omdat ik sowieso al opzoek was naar een leuke blush.
De Astor Big & Beautiful Ultra Volume Mascara die ik heb gekregen is waterproof. Ik heb het uitgeprobeerd en het maakte helaas mijn wimpers niet zo Big & Beautiful als ik gehoopt had.

Ook zaten er twee verzorgingsproducten in. De Anatomicals: Puffy The Eyebag Slayer heeft een geweldige naam en een grappig verhaaltje op de verpakking staan. Het verhaaltje gaat over dat het geschreeuw van meiden die gebeten werden door Dracula even hard waren als het geschreeuw van meiden met wallen onder hun ogen. Deze Eye Bag Slayer kan ik zeker gebruiken in mijn vakantie volgende week, want Carnaval zal zijn sporen achter laten op mijn gezicht… 
Vier dagen carnaval en drie Eye Bag Slayers, ik hoop dat ik het ermee red!
Het andere verzorgingsproduct is voor je voeten, de Alessandro Pedix Heel Rescue Balm. Ook handig voor tijdens carnaval, aangezien je de hele avond moet blijven dansen op dezelfde voeten!
Het hydrateert je huid en heeft een heerlijk mintgeurtje! Het smeert daarbij ook heel makkelijk, dus daar hoef je niet mee te tobben.

Het laatste was volgens het GLOSSYBOX-team een lievelingsproduct van veel abonnees. Het is een zeepje van Savon Maya. Hij ruikt heel sterk. Toen ik de box open deed, rook ik gelijk het zeepje. Ik kan niet precies beschrijven waar het naar ruikt, maar het doet me een beetje denken aan lavendel. Het zeepje zit heel netjes ingepakt met een sticker erop van Savon Maya.


Al met al, ik ben tevreden met de februaribox. Ik kijk uit naar de volgende en ik houd jullie ervan op de hoogte!

See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *