the body shop cadeaus

Fair Trade gift sets van The Body Shop

Als je nog op zoekt bent naar kerstcadeaus, dan ben je bij The Body Shop op het goede (web)adres. Met een ruime keuze aan Fair Trade en vega(n) gift sets, zit er voor iedereen wel iets bij; mannen, vrouwen, jong, oud, en alles daartussen. Ik heb vier gift sets ontvangen om uit te testen en over te schrijven (ik sta er nog steeds van te kijken). Dus mocht je ietwat kieskeuriger zijn, dan kan ik je misschien helpen met deze blog. 🙂

the body shop cadeaus

Vega(n) en Fair Trade

Het mooie aan de pakketten is dat zij allen vega zijn, waarvan een aantal zelfs vegan! Honderd procent van de producten bij The Body Shop zijn namelijk vega (op zijn minst). Producten zijn tevens niet op dieren getest; The Body Shop zet zich al jaren in tegen dierproeven.

De gift sets zijn in het bijzonder tot stand gekomen door de samenwerking met Community Fair Trade-partners. Materialen en ingrediënten zijn geleverd door deze partners, voor een eerlijkere handel en eerlijkere wereld. Hoe mooi is dat?

gift sets the body shop vegan

De gift sets

Ik heb de volgende vier gift sets ontvangen: Soothe & Smooth Almond Milk Big Gift, Cheer & Wonder Orange & Pine Essentials, Dream & Glow Glowing Cherry Collection, en Unwind & Rest Sleep Intro Gift.

Soothe & Smooth Almond Milk Big Gift

soothe and smooth almond milk big gift

Deze gift set bevat alles wat je in de winter nodig hebt: een handbalm, body butter, body scrub en een shower cream voor de gevoelige en droge huid. Met deze gift set ben je compleet!

Cheer & Wonder Orange & Pine Essentials

cheer and wonder orange and pine essentials gift

Dit setje is zo schattig! Het bevat een aantal mini’s van de wild pine en spiced orange collecties. Perfect om kennis te maken met deze nieuwe geuren van The Body Shop.

Dream & Glow Glowing Cherry Collection

Deze set heb ik cadeau gegeven aan mijn zus: de eau de toilette had ik namelijk al. De collectie bevat ook nog een body cream en shower gel met dezelfde geur. De bloesem geur is erg zoet.

Unwind & Rest Sleep Intro Gift

Deze gift set is speciaal voor een goede nachtrust. Met de hair & body wash, verzorgende en hydraterende bedtime balm en de essential oil blend, val je heerlijk in slaap. De sterk lavendel-geurende producten hebben een kalmerend effect.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Almond Milk Big Gift en de Sleep Intro Gift sets. Ze zijn verzorgend en hebben een heerlijke geur, die warm en niet te zoet zijn. En, met een paar sleep essential oil druppels op mijn kussen slaap ik fantastisch. Ik geniet enorm van de cadeaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *