epic elves eye patches review

Eerste indruk Epic Elves Eye Patches

Onlangs ontving ik twee setjes eye patches van Epic Elves om te reviewen. Ik, enorm benieuwd natuurlijk, wilde deze graag gebruiken tijdens mijn wekelijkse me-time: mijn maandagavond heb ik lekker besteed aan gezichtsmaskers, haarmaskers, en de Epic Elves Eye Patches. Hier vertel ik je over mijn eerste indruk van deze oog patches.

epic elves eye patches review

Epic Elves Eye Patches

De Epic Elves Eye Patches zijn herbruikbare (!) siliconen oog patches voor hydratatie en het tegengaan van rimpels rondom de ogen. Ze zijn ‘s nachts te gebruiken voor optimaal effect, maar ook overdag voor wat kortere duur. Ze zijn tot wel tien keer te herbruiken, en dat is ideaal.

review epic elves eye patches

De roze patches zien er erg schattig uit, en voelen dik aan. Ze zijn verder niet vochtig. Het pakje waar ze uit komen is hersluitbaar.

anti-rimpel oog patches

De oog patches zijn te bestellen op https://www.epicelves.com voor €12,95 per setje.

Review oog patches van Epic Elves

Wat mij als eerste opvalt, is dat de oog patches enorm goed blijven plakken. Hierdoor ontstaat er ook een lichte compressie op de huid. Dit kan wat onaangenaam zijn als je ze dichtbij het oog hebt geplakt. Daarom raad ik het zelf enorm aan om de patches ‘s nachts te gebruiken; met de ogen dicht voel je de compressie namelijk niet.

uitproberen epic elves oog patches

Het effect mag er wezen: mijn huid voelt soepel en gehydrateerd, en de fijne lijntjes zijn ietwat verminderd na gebruik. Het lijkt alsof mijn lichaamseigen vocht als het ware wordt “bewaard” onder de patches. De komende tijd zal ik de patches zeker vaker gebruiken, ook ‘s nachts, om erachter te komen of dat nóg beter werkt.

Ideaal voor na het stappen of een zware werkweek!

eerste indruk epic elves

Wil je ook een setje uitproberen? Ik mag er namelijk één weggeven! Laat het me weten in een reactie vóór 26 september, en wie weet ben jij de gelukkige.

3 gedachtes over “Eerste indruk Epic Elves Eye Patches”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *