Mini review: e.l.f. “Holy Hydration!” reinigingsbalsem

Vandaag wil ik mijn oprechte enthousiasme delen over een product dat mijn huidverzorgingsroutine echt heeft verbeterd: de make-up reinigingsbalsem van het budgetmerk e.l.f.. Eerlijk gezegd was ik verrast door de resultaten, dus ik kan niet wachten om mijn ervaring te delen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe dit product mijn routine heeft veranderd, lees dan verder voor mijn review.

Ken jij e.l.f. al?

e.l.f. staat voor “eyes, lips, face,” en is een bekend en betaalbaar beauty-merk. Één van mijn állerállerállereerste make-up reviews was van een e.l.f. product (dat is dus zo’n tien jaar geleden geweest). Wat e.l.f. zo opvallend maakt, is niet alleen de toegankelijkheid van hun producten, maar ook het feit dat hun producten veganistisch zijn en ze niet testen op dieren.

e.l.f. producten kun je onder andere kopen bij Douglas en ASOS.

“Holy hydration!” makeup melting cleansing balm

Het is weer een mond vol, de naam van deze cleansing balm van e.l.f.. Het spul zit in een klein lichtblauw potje, en wordt geleverd met een lepeltje voor de hygiëne. De balsem is een hydraterende reiniger: dat is een type gezichtsreiniger die specifiek is geformuleerd om de huid te reinigen terwijl het ook vocht en hydratatie biedt. Deze cleanser doet dat middels de toegevoegde hyaluronic acid.

De cleanser voelt in eerste instantie erg vettig aan, maar met wat wrijving lijkt het wateriger te worden. Het klinkt gek, maar je kan voelen dat het de huid hydrateert. Het doet echt super goed zijn werk met het verwijderen van vuil en make-up, maar let op: het is geen prettig spul om in je ogen te krijgen. Daar moet je dus mee uitkijken! Verder vind ik deze cleanser dus véél minder uitdrogen dan andere cleansers. Maar hoe dan ook, heb je bij dit product nog steeds een vochtinbrengende crème nodig na het cleansen.

Voor een prijs van €13,99 vind ik de cleanser zeker het proberen waard! Ik overweeg om het product nog eens aan te schaffen.