the body dhop favorites

Duurzame beauty van The Body Shop

Onlangs kreeg ik een pakketje van The Body Shop met een aantal van hun favoriete skincare producten om te testen. Hier was ik ontzettend blij mee! Er zat ook een paar duurzame producten tussen waar ik graag wat meer over vertel. Lees je mee over mijn ervaring?

the body dhop favorites

Duurzame beauty van The Body Shop

Duurzaamheid vind ik steeds belangrijker bij verzorgingsproducten: ik gebruik al langere tijd herbruikbare watjes, flessen van gerecycled plastic, en plasticvrije producten. Ik was daarom heel blij dat ik wat producten mocht ontvangen van The Body Shop. In het pakket zat namelijk:

  • DE CLEANSER OIL CAMOMILE
  • PADS (REUSABLE) VAN BAMBOO & COTTON
  • TONER STICK TEA TREE
  • EEN REFILL BOTTLE

Mijn ervaring

Ten eerste, ik vind het super schattig dat de herbruikbare watjes van The Body Shop met weekdagen zijn aangeduid. Ze zijn heel makkelijk te gebruiken, en het waszakje is natuurlijk ideaal bij het wassen van de watjes.

De camomile make-up cleansing oil werkt verzachtend door de toegevoegde kamille. Het verwijdert make-up heel goed. In eerste instantie voelt het vet aan, maar het is heel makkelijk met water te verwijderen. Het ruikt ook lekker zoet. 🙂

De Tea Tree all-in-one stick vind ik echt geweldig. Ik was sowieso al fan van de Tea Tree lijn, maar deze stick is zo easy! Beetje smeren, voedende crème erover en je bent klaar voor de nacht. Naast dat Tea Tea heerlijk ruikt, is het ook bevorderlijk voor een zuivere huid, dus ik gebruik het heel graag. 🙂

The Body Shop producten kan je bestellen bij hun eigen website: thebodyshop.com.