irritaties van beautybloggers

6 irritaties van beautybloggers: herken jij ze?

Ik noem mezelf niet altijd een beautyblogger, omdat ik ook weleens schrijf over fashion en voornamelijk over make-up. Mijn wortels zitten echter toch in de beauty en dat valt niet te ontkennen. Ik schrijf nu al een aantal jaren over schoonheid en ik heb ook veel artikelen van anderen gelezen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat er heel wat dingen zijn waar wij ons aan irriteren! Lees hier de opsomming van 6 irritaties van beautybloggers.

irritaties van beautybloggers

6 irritaties van beautybloggers

1. Iemand herkennen op een event en diegene niet durven aanspreken

Kom je ook weleens iemand tegen op een event en denk je “hey, haar volg ik!” en is het te ongemakkelijk om diegene aan te spreken? Ga mij alsjeblieft niet vertellen dat ik de enige ben!

Het zou eigenlijk helemaal geen probleem moeten zijn om iemand aan te spreken, ook al ken je elkaar niet ‘écht’. Nieuwe mensen ontmoeten is juist leuk! Dus zullen we voortaan afspreken dat we met zijn allen over deze drempel heen gaan en gezellig gaan kwebbelen? Dat maakt de events ook gelijk een stuk leuker.

2. Een foutje vinden op ál je foto’s

Dat moment dat je ziet dat er een vlekje op je gezicht zat… Bah! Ga je dit nu bewerken, ga je nieuwe foto’s maken of laat je het zo? Verschrikkelijk irritant is dit! Waarom hebben wij ook alweer voor deze hobby gekozen?

3. Advies krijgen van mensen die er geen verstand van hebben

Mooi product, maar je hebt het eigenlijk niet nodig: je kan namelijk ook gewoon pindakaas op je gezicht smeren!“. Klinkt deze reactie (of iets wat er op lijkt) jou bekend in de oren? Hoe vaak krijgen we wel niet advies waar we niks mee kunnen (of willen)? En wat dacht je van reacties met gebiedende wijs..? Irritatiepuntje!

mijn MAC lipsticks flatlay

4. Een review van een product tegenkomen die jij voor de volgende dag gepland hebt staan

Je hebt erg je best gedaan om de meest geweldige review te schrijven over een product, maar helaas: iemand anders heeft er nét iets eerder al een review over geschreven. Wie wil jouw review dan nog lezen? Daar gaan je bezoekers! Tip: probeer reviews zo snel mogelijk in te plannen om deze irritatie te voorkomen!

5. Altijd nieuwe producten tegenkomen en je geld eraan willen uitgeven

Je bent als beautyblogger altijd op de hoogte van nieuwe producten. Veel van deze producten zijn interessant en daarom wil je ze maar al te graag proberen. Doei, loonstrook! Een hele maand lang noodles eten om niet in de schulden te komen moet lukken, toch?

6. Mensen die kritiek hebben op je uitgaven

Om terug te komen op het vorige punt: niet iedereen is het met je eens dat je je loonstrook uitgeeft aan schoonheidsproducten. En dat zijn natuurlijk altijd de mensen die zomaar 800 euro zouden kunnen uitgeven aan een modeltrein… want dát is in hun ogen wel normaal.

Een ander argument van die mensen is dat je helemaal geen schoonheidsproducten nodig hebt, omdat je al mooi bent. Zij begrijpen duidelijk niet waardoor je mooi bent! (Al geloof ik niet dat je ineens lelijk zou zijn zonder schoonheidsproducten, no worries.)

shoplog Amsterdam Primark nepnagels

Wauw, het was heerlijk om mijn hart te luchten van deze irritatiepunten! Zijn deze irritaties van beautybloggers herkenbaar?

Wat is de grootste irritatie die jij ooit hebt meegemaakt?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

17 gedachten over “6 irritaties van beautybloggers: herken jij ze?”

 1. Mijn grootste irritatie had ik laatst,zoals jij al zei blog jij ook weleens over fashion en ik dus ook. Ik ben gek op 2ehands kleding scoren en had daar ook een artikel over gemaakt op mijn blog. Word ik aangesproken door mijn buurvrouw,want zij irriteerde zich aan mij. Want ik was toch een beautyblogger? En 2ehands kleding is haar ding,ik kreeg zelfs het verwijt schoenmaker hou je bij leest zo volgde ze me niet meer op instagram want haar hoofd kon het niet aan. Ik was werkelijk in schok! Iemand die zich met mij gaat bemoeien,ook haar vriendin ging er zich nog mee bemoeien want het was haar ding en dat van mijn buurvrouw. Jezus dit is toch niet normaal,moet ik eerst toestemming vragen? Onze verhouding staat nu dus ook op een laag pitje….en waarom denk ik dan? Hoe groot kun je iets maken laat ieder in zijn waarde.
  Zo dat lucht ook even op 😉

  1. Oooh, wat vervelend! De woede zou me helemaal opvreten als mij dat zou gebeuren. Als ik schrijf over een armband gaat mijn buurvrouw ook niet zeuren dat zij ook armbanden heeft 😂 Gooi die frustratie er lekker uit!

 2. Ik ben geen beautyblogger, maar ik durf ook niet altijd iedereen aan te spreken op een event. Gelukkig ken ik inmiddels al heel veel mensen, dat maakt het makkelijker. Vaak herken je een gezicht wel, maar weet je even niet van welk blog ze dan zijn…

 3. Ik vind mezelf geen beautyblogger, maar als blogger herken ik sommige dingen wel. Zeker als je een soortgelijk artikel ingepland hebt.. Zo irritant. En ja, ik wil alles kopen, haha! Het liefst plaats ik dagelijks een bestelling ergens.

 4. Ik ben geen beautyblogger, maar ik herken wel het puntje van een artikel die ik de volgende dag heb gepland. Of wanneer er ineens heel veel dezelfde voorbij komen. De posts met nagellak heb ik wel gezien onderhand :-p

 5. Van mij zul je geen advies krijgen, want ik ken mijn beperkingen : )
  Zelf gebruik ik geen enkel product, dus ik weet echt van toeten noch blazen…

 6. Ik ben zelf geen beautyblogger, alhoewel ik beauty wel heel leuk vind.. Ik snap je blog wel, maar ik stap wel makkelijk op mensen af. Is uiteindelijk superleuk om te kletsen over je interesses en blog

 7. Nummer 4 herkenbaar ik heb heel vaak dat ik een idee heb of een artikel wil online zetten is iemand mij voor. Ik vind het juist zo leuk om mensen die ik volg in het echt te ontmoeten omdat het toch ook heel vertrouwd kan voelen.

 8. Ik herken heel veel punten wel ja. Op iemand aflopen die ik zelf al een tijd volg zou ik in het begin nooit gedaan hebben. Maar tijdens een event kwam ik Helen van Beautyill een keer tegen, en op nagelgebied was zij toch wel een beetje een voorbeeld voor mij. Ik stapte toch maar gewoon op haar af, en ze deed super leuk.

 9. Een leuk en herkenbaar artikel hahahaha. 4 en 5 daar vind ik me ook wel in. En ik wil nog ff zeggen dat je altijd prachtige oogmake up looks maak op insta!!

 10. Ohhh nummer vier vind ik serieus zo erg he! Dan wil ik bijna niet reageren op het artikel omdat het dan al helemaal lijkt dat je iemand na doet. Je hebt het artikel bewust gezien en doet het na. Zo vervelend. En ja, dat ene vlekje op je gezicht of die wimper die zo gek naar beneden hangt. Heerlijk artikel dit en ja, heel herkenbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *