parfums

4 parfums die altijd punten scoren

Er zijn zoveel parfums op de markt, niet gek dus als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik heb een korte lijst gemaakt met parfums die het altijd goed doen; van fris en zoet naar krachtig en kruidig. In mijn ogen scoor je echt punten met deze geurtjes, want ze vallen op en zijn uniek.

parfums

1. Chloé eau de parfum

Met de chloe eau de parfum zit je altijd goed. Het is een frisse en bloemige parfum die lang blijft zitten, waardoor je er de hele dag van kan genieten; wat je plannen dan ook mogen zijn. Overdag naar je werk en tot in de late uurtjes op stap? Kan prima! Ik vind dit een heel ‘lieflijke’ geur. Als dat je vibe is, ga ervoor!

2. Black Opium eau de parfum

Deze parfum van Yves Saint Laurent is sensueel en zoetig, met noten van fruit en koffie. Een spannend geurtje, dat tijdens het uitgaan de aandacht trekt. Ik gebruik deze graag voor fancy dinertjes en borrels. Hij is namelijk niet super aanwezig; enkel op de juiste momenten. 😉

3. Jo Malone eau de cologne

Jo Malone London verkoopt unieke eau de colognes; geuren die je nooit eerder hebt geprobeerd en opvallen in de menigte. De geuren zijn zo uniek dat ze niet vallen binnen de traditionele man-vrouw kaders en als uniseks verkocht worden. Ik kan de fan favorite Mimosa & Cardamom cologne enorm aanraden, want deze is een heerlijke combinatie van zoet en kruidig. Ook de Lime Basil & Mandarin cologne is een zomerfavorietje.

4. Acqua di Parma ambra eau de parfum

Dit geurtje is écht goddelijk. Het is sensatie en elegantie in een flesje. Ik heb deze eau de parfum ooit als gratis sample gekregen en ik kan hem maar niet uit mijn hoofd krijgen. Hij is wat aan de zware kant, en daar moet je van houden. Al met al een onvergetelijke geur! Je betaalt er wel een flink prijskaartje voor…