Fashion & make-up birthday wishlist

Morgen ben ik jarig en ik zet altijd even op een rijtje wat ik graag zou willen hebben. Dit hoeven niet per se cadeaus van anderen te zijn, maar ook cadeaus voor mezelf – van mezelf. Ik wil mijn verjaardag toch altijd even speciaal maken op deze manier. Het is tenslotte wel mijn dag. Zie hier mijn birthday wishlist voor mijn twintigste verjaardag!

De meeste items uit deze lijst zullen fashion-related zijn, al is mijn blog in het laatste jaar voornamelijk make-up gerelateerd geworden. Nu weet ik dat fashion artikelen het goed doen onder de meeste mensen, dus daarbij hoop ik jullie, als lezers van mijn blog, alsnog een leuk artikeltje bezorgd te hebben. (Note: dit artikel is niet gesponsord en puur uit mijn eigen interesse samengesteld!)

1. Boyfriend Ripped Jeans (Most Wanted NL)

Ik vind deze Boyfriend Jeans zó gaaf! Ik weet nog niet of dat soort jeans mij wel staan, maar ik kan het altijd even proberen, toch?

2. Small Fishnet tights (Most Wanted NL)

Fishnet panty’s zijn momenteel een trend onder verschillende fashionbloggers. Subtiel laten zien onder je broek, of all in, het kan allemaal. Het maakt je outfit net iets meer bijzonder. En daarbij denk ik dat deze panty heel gaaf zou zijn samen met het vorige item. 😉

3. Distressed Spijkerjack met Patches (Forever21)

Dit jasje past natuurlijk ook heel goed bij de vorige items, maar zelfs met een basic zwart jurkje zou hij er nog leuk uitzien. Ik wil graag een spijkerjasje met patches hebben en deze uniek maken door nog andere patches erop te doen. Lekker creatief en stijlvol!

4. NYX Cosmic Metals Lip Cream – Electromagnetic

Metallic finish én opvallende kleur? You got me, NYX! Deze Cosmic Metals lip cream lijkt me een perfecte toevoeging aan mijn Soft Matte lip creams! (Al die namen maken het wel ingewikkeld.) Ik zie deze kleur in de toekomst graag op mijn lippen verschijnen. 🙂 En nee, niet per se in combinatie met de vorige items.

5. Makeup Geek Contour Powder Pan – Break Up

De foto bij dit item is niet erg spectaculair, maar dit ding kan wonderen verrichten met je gezicht. Deze contour poeder zit enkel in een ‘pan’ en kan ik dus in mijn gloednieuwe Z Palette stoppen. (Daar zit namelijk nog niks in!)

Ik weet dat mijn wishlist niet bestaat uit ‘normale’ verjaardagscadeaus, maar ik koop ze dan ook het liefst zelf. Er zijn natuurlijk veel meer items die ik graag zou willen hebben, maar als ik die in dit artikel wil verwerken, kan ik net zo goed een heel tijdschrift uitbrengen! Ook wel een leuk idee, eigenlijk. 😉

Wat vinden jullie van mijn birthday wishlist? Vergeet niet om morgen mijn blog en social media kanalen te checken, want ik heb iets heel leuks voor jullie in petto! Want wie jarig is…

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

6 thoughts on “Fashion & make-up birthday wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *