fotofabriek

Mijn 2016 in een vogelvlucht (in samenwerking met fotofabriek.nl)

De eerste maand van 2017 is ontzettend snel voorbij gevlogen en ik denk met liefde terug aan mijn 2016. Het was een goed jaar vol leuke dingen en nieuwe ervaringen. Ik heb van fotofabriek.nl een fotoboek mogen maken van mijn 2016 en namens hen schrijf ik een review over hun website en service. Daarnaast geef ik jullie nog een paar persoonlijke hoogtepunten van het afgelopen jaar.

fotofabriek

Ik hou ontzettend veel van foto’s van activiteiten, feestjes en opvallende levensgebeurtenissen. Ik kijk deze foto’s graag terug en daarom heb ik ervoor gekozen om de meest leuke gebeurtenissen uit 2016 in het fotoboek te stoppen. Op fotofabriek.nl kun je een programma downloaden waarmee je zelf een fotoboek kan ontwerpen. Ik vind het persoonlijk handiger om het op de desbetreffende website te doen, maar door een programma te downloaden kun je wel je fotoboek opslaan. Dit kwam voor mij goed van pas toen ik het fotoboek nog moest aanpassen. Verder raad ik het aan om de sjablonen en vakken te gebruiken die je in het programma kunt kiezen, omdat je foto’s anders scheef of niet op één lijn kunnen komen te staan en überhaupt ook lastig zijn te plaatsen. Met het gebruik van de sjablonen kun je een heel mooi fotoboek maken. Ik vind het overigens fijn dat het fotoboek met wat tips voor de ‘houdbaarheid’ kwam. Het fotoboek werd met de reguliere snelheid (een paar werkdagen) bezorgd in een veilige verpakking.

fotofabriek

fotofabriek

Een aantal hoogtepunten uit 2016 die ik in het fotoboek heb gezet zijn het feest van mijn ouders die beiden hun vijftigste verjaardag vierden in januari, in februari mijn eigen verjaardagsfeest, carnaval en mijn eerste keer op kamers, het bezoekje naar de Efteling met mijn vriend in maart, mijn reis naar Lanzarote in april en nog heel veel feestjes in de rest van het jaar. Ook kerst en oudjaarsdag waren bijzonder voor mij. Al deze gebeurtenissen maken mij heel gelukkig en daarom ben ik blij dat ik ze kan opzoeken in mijn nieuwe fotoboek. Ook als ik oud ben, zal ik hier waarschijnlijk nog van genieten. (Ja, ik ben iemand die daar aan denkt.) Voor mijn eigen privacy en die van anderen heb ik niet zoveel foto’s van het fotoboek zelf in dit artikel. Dat zullen jullie vast wel begrijpen. 😉

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

4 thoughts on “Mijn 2016 in een vogelvlucht (in samenwerking met fotofabriek.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *