New in: Omoda shoes

Op Black Friday had ik twee paar schoenen gekocht bij Omoda. Ik wilde in eerste instantie nette schoenen voor de uni en werk, maar tijdens het shoppen zag ik nog een stel hele gave creepers! De ‘nette’ schoenen die ik heb gekocht zijn chelsea’s van Omoda en het tweede paar zijn Puma Suede creepers. Op Instagram had ik hele leuke reacties gehad, vandaar dat ik nog even een artikel maak over mijn nieuwe Omoda shoes.

Omoda shoes

De Chelsea’s van Omoda zijn zwart met een leren buitenkant en een rubberen zool. Ik vind de rubberen zool super tof, want dat geeft iets meer detail en dat ‘ruwe randje’ past ook beter bij me. Ze zijn nu nogmaals tijdelijk in de sale, hier. Ze zitten trouwens heel erg lekker, dus als je comfortabele, nette en toch stoere laarsjes zoekt, moet je echt bij deze Omoda shoes zijn!

Omoda shoes

De Puma Suede creepers zijn niet de meest gewone sneakers, maar ik kan mijn ogen niet van ze afhouden! De zolen zijn wederom erg opvallend, vooral door de gouden vlokjes die erin zitten. (Ik ontdek een trend hier.) De gouden details maken ze ook iets passender voor de kerstdagen. Ik heb de creepers nu al een aantal keren gedragen en ze lopen heel fijn, er zit namelijk een kleine kromming in de zolen waardoor je iets makkelijk loopt. Bij Omoda shoes kosten deze schoenen momenteel ongeveer 110 euro.

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen? 🙂 En heb jij nog schoenen gescoord op Black Friday?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

6 thoughts on “New in: Omoda shoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *