glitter chest tutorial

Glitter chest tutorial x Hunkemöller

Ik heb al eerder geschreven over de infamous glitter boobs en deze trend inspireert mij nog steeds! Ik kom het nog dagelijks tegen bij influencers, zoals Sophie Hannah Richardson, en dan kan ik niks anders denken dan “GIVE ME MORE”! Het weer mag dan wel treurig zijn de laatste weken, maar dat hoeven we zelf niet te zijn! Bij deze heb ik dus een tutorial voor jullie voor een prachtige glitter chest, zodat je zelf het stralende zonnetje kan zijn. Het is leuk voor feesten en die laatste paar festivals… 😉 (En vergeet kerst en oudjaarsdag niet!)

glitter chest tutorial

Voordat de tutorial begint, zijn er een paar dingen die je klaar moet hebben liggen. De ingrediënten van een geslaagde glitter chest zijn: glitter, glitter liner, highlighter, contour/bronzing powder, metallic tattoo’s en een mooie bh!

glitter chest tutorial

De bh heb ik gekozen via de Hunkemöller tool: met de tool kun je je borsten in drie stappen perfect in kaart brengen en dan geeft Hunkemöller je de beste opties voor jouw borsten. Mijn beste opties, oftewel ‘favorite fits’, zijn perfect plunge en  beautiful balcony. Op basis van deze opties heb ik een kanten soft bh gekozen die mooi aansluit en genoeg ruimte over laat voor de glitter chest.

hunkemöller perfect fits

Als je alle spullen bij elkaar hebt, kan je gaan beginnen.

Stap 1: contour je borst

Het hoeft niet overdreven, maar het staat wel wat beter. Ik heb zelf bronzing powder aangebracht rond mijn sleutelbenen en mijn borsten. Daarna heb ik highlighter aangebracht op de hoogste punten.

glitter chest tutorial
Bronzing powder
glitter chest tutorial
Highlighter

Stap 2: plaats de metallic tattoo

Het middelpunt van deze glitter chest is een metallic tattoo. Het kost niet veel werk om het aan te brengen op de borst en het ziet er heel gaaf uit! Knip de vorm uit, plak het op de borst, maak het nat met een washandje en trek het vel eraf. Tada!

glitter chest tutorial

glitter chest tutorial

Stap 3: lijm op de juiste plek

Vanaf dit moment moet je voorzichtig zijn! Breng een veilige glitterlijm of haargel aan onder de sleutelbenen.

glitter chest tutorial

Stap 4: tijd voor glitter

Met een synthetisch kwastje kan je glitter deppen op de lijm.

glitter chest tutorial

Stap 5: glitter tears

In deze stap maak je ‘glitter tears’ van je sleutelbenen naar beneden. Hiervoor breng je eerst twee verticale stroken glitterlijm aan per sleutelbeen. Hierna dep je glitter aan op de bovenste stukjes van de lijm en daarna breng je een lichtere kleur glitter aan op de onderste stukjes.

glitter chest tutorial

glitter chest tutorial

glitter chest tutorial

Stap 6: maak het af met glitter liner

In de laatste stap vul je de lege stukken wat op met glitter liner. Ik heb ditmaal stipjes gezet rond de metallic tattoo.

glitter chest tutorial

glitter chest tutorial

En de glitter chest is klaar!

Nu is het tijd om te stralen! Zo ziet mijn glitter chest eruit in actie:

glitter chest tutorial

glitter chest tutorial

Ik ben benieuwd of jullie dit zullen proberen! Je doet er niet zo lang over als je zou denken en je kan het er makkelijk af wassen met water. Ik vind het zeker de moeite waard! (En het staat prachtig met een kanten bh of top erbij, al zeg ik het zelf…)

Wat vinden jullie van deze glitter chest x Hunkemöller look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

1 thought on “Glitter chest tutorial x Hunkemöller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *