3 films die je moet gaan zien!

Hey!

De laatste tijd zijn er niet normaal veel reclames voor films op televisie. Een aantal van die films zijn genomineerd voor prijzen. Deze films hebben een goed verhaal, de beste acteurs en veel feelings! Ik zet ze even op een rijtje, zodat je kan uitzoeken welke films jij zou willen zien en waarom.

1. Birdman
Deze films gaat over een acteur die zijn carrière op de rails probeert te krijgen en dat neemt natuurlijk problemen mee. Hij blijkt een groot ego te hebben en daar moet hij echt iets aan doen. De film is origineel, vanwege de manier dat er gefilmd en gemonteerd is. Hij is genomineerd voor verschillende oscars.

2. You’re Not You
De hoofdpersoon Kate heeft ALS, waardoor haar spieren uitvallen en ze in een rolstoel moet leven met de hulp van een verzorger. Ze heeft een doelloze studente aangenomen om haar te helpen, Bec. De ervaring zorgt er uiteindelijk voor dat Bec weer ambitie krijgt. Deze film is ontzettend ontroerend en het geeft ook nog extra aandacht aan de ziekte ALS.

3. The theory of everything
Iedereen kent wel Stephen Hawking de wetenschapper, maar kent iedereen ook zijn levensverhaal? Deze film laat zien hoe zijn leven is verlopen en ook het liefdesverhaal tussen hem en zijn vrouw is mooi in beeld gebracht. Stephen Hawking lijdt ook aan ALS en daardoor lijkt zijn wereld in elkaar te storten, maar dankzij allerlei apparatuur kan hij nog doorgaan met zijn werk. Zijn relatie met zijn vrouw loopt in ieder geval minder goed. Deze film is genomineerd voor een aantal oscars.


Er draaien nu nog wel meer goede films, maar ik vond deze drie de moeite waard om over te schrijven. Mocht je er een van gezien hebben, laat me dan weten wat je er van vond! 
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *