shoplog Barcelona 2017

Shoplog Barcelona 2017: Sephora, Stradivarius & strand!

Jaaa! Ik ben weer terug uit Barcelona! Het was heel fijn om weer met mijn familie op vakantie te gaan, vooral omdat ik ze niet zo vaak zie sinds ik samenwoon. Naast wat goede family-time werd er ook tijd gemaakt voor shoppen. Ik wilde me dolgraag uitleven in de Sephora en dat heb ik nu eindelijk kunnen doen! Merken die niet in Nederland verkrijgbaar zijn heb ik nu in huis! Ik heb ook nog wat kleding en accessoires gekocht bij de Stradivarius en een lokaal marktje. Kom je kijken naar deze shoplog Barcelona?

shoplog Barcelona 2017

NYX & KIKO

Ik had het nog niet verteld, maar ik ben in Barcelona langs de NYX store en KIKO Milano geweest. Ik heb bij de NYX store een metallic lippie gekocht die ik al een hele tijd wilde hebben: de Cosmic Metals lip cream ‘Out Of This World’. Deze kleur is lastig te matchen met andere makeup, dus ik had ook gelijk een lichtblauwe single eyeshadow gekocht voor mijn Z palette. Deze heet ‘The Next Morning’. Bij de KIKO Milano kocht ik een metallic nagellakje.

shoplog Barcelona kiko milano
Swatch van het lakje op de duim!

Stradivarius

In Amsterdam had ik laatst al een jas gekocht bij de Stradivarius en toen kwam ik er pas achter wat voor leuke winkel dat is! In Barcelona wilde ik er daarom even langs en mijn familie vindt de winkel nu ook heel leuk. Ik heb ditmaal een klein tasje met patches en een gestreepte losse broek gekocht. Het laatste kon ik maar lastig op de foto zetten, dus jullie moeten het doen met een foto van de strepen en mijn nieuwe enkelbandje van de markt!

stradivarius tas met patches

shoplog barcelona stradivarius broek en enkelbandje

Sephora

Yes! My favorite part! ♥ Ik was zo blij toen ik eindelijk in de Sephora kwam. Alsof het een droom was die uitkwam! Mijn moeder beschreef mij als ‘een kind in een snoepwinkel’ en zo voelde het ook voor mij. Het eerste dat ik zag (en héél héél héél graag wilde) was het Better Together palette van Too Faced en Kat von D samen. Hierbij kreeg je de Too Faced Better than sex mascara en de Kat von D tattoo liner. I looove it!

kat von d too faced better together palette

kat von d too faced better together palette

kat von d too faced better together palette

kat von d too faced better together palette

Omdat Kat von D niet verkrijgbaar is in Nederland, heb ik nog twee liquid lipsticks van dit merk meegenomen. Ik wilde graag een nude en een unieke kleur en dat werden uiteindelijk Lovesick en Exorcism.

Kat von D lovesick exorcism

Kat von D lovesick exorcism

Kat von D lovesick exorcism

Ook Too Faced kan ik hier niet gemakkelijk krijgen en omdat de merken toch ‘better together’ zijn, heb ik een extra oogschaduw palette van Too Faced gekocht. Het Natural Love palette heeft wel dertig kleuren!

Too Faced natural love palette

Too Faced natural love palette

Too Faced natural love palette

Na het aanschaffen van de makeup was mijn geld wel ongeveer op, haha. Maar stel dat ik in een jaar weer naar de Sephora zou kunnen gaan, zou ik weer precies hetzelfde doen! No regrets.

shoplog Barcelona Sephora

Het einde van deze shoplog Barcelona

De tijd (en het geld) raakte op en ik moest weer naar huis! Alles wat ik nu heb laten zien is dus alles wat ik heb kunnen kopen. Helaas kan ik voorlopig nog geen look met de nieuwe producten laten zien, omdat mijn voorhoofd aan het vervellen is… Dat krijg je ervan als je geen zonnebrand meeneemt. Karma.

Wat vinden jullie het leukste uit deze shoplog? En waar zouden jullie een review of look van willen zien?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

11 thoughts on “Shoplog Barcelona 2017: Sephora, Stradivarius & strand!

  1. Woooow allemaal zo mooi! Damn. Dat Too Faced en Kat von D palette zijn eeeecht nice! Vind Stradivarius ook echt zo’n leuke winkel, daar had ik ook m’n glitter schoenen gevonden 😛 mooi geslaagd met shoppen!

    1. Jazeker! Ik twijfel alleen nog over welke producten, of dat ik ze allemaal in één post behandel, of dat ik een video maak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *