shoplog Amsterdam Primark nepnagels

Shoplog Amsterdam april 2017

Afgelopen dinsdag was ik in Amsterdam om langs te gaan bij een PR bureau. Ik woon niet zo dicht bij Amsterdam, dus ik had besloten om daar een dagje te gaan shoppen. Ik ben die dag dus naar huis gegaan met mijn eigen aankopen en een paar goodies van het PR bedrijf. Wil je zien welke goodies ik heb meegenomen? Lees dan deze ‘shoplog Amsterdam‘ & kijk de video!

In de video komt alles voorbij wat ik heb meegenomen vanuit Amsterdam, maar ik heb het alsnog even samengevat in dit artikel. Ik wilde jullie toch die extra foto’s laten zien. 🙂

Primark Amsterdam

Ik ben als eerste die dag bij de Primark langs geweest. Ik had deze Primark al weleens bezocht, maar deze was altijd zo druk dat ik nooit verder kwam bij de begane grond. Dit maal was het juist erg rustig en heb ik alle verdiepingen kunnen bezoeken. Jeetje, wat is deze Primark groot! Niet zo gek dat ik dus met een paar overbodige spulletjes thuis kwam, zoals geurkaarsjes (die ik ben vergeten te vermelden!).

Verder had ik elastiekjes, make-up sponsjes, een body bronzer en héél veel nepnagels gekocht.

shoplog Amsterdam Primark

shoplog Amsterdam Primark nepnagels

NYX store

In Amsterdam staat de welbekende NYX store! Als make-up blogger kan deze mij niet ontgaan en heb ik daar een paar producten aangeschaft. Ik kocht daar de Pore Filler primer, een wenkbrauw potlood en een lipgloss.

shoplog Amsterdam NYX store

Fashion shoplog Amsterdam

Ik houd natuurlijk ook van fashion en was laatst op zoek naar een mooie lente jas. Ik vond deze bij de Stradivarius. Hij heeft een suède finish. Ik denk dat de kleur overal wel bij past.

stradivarius Amsterdam

PR goodies

En dan zijn we bij de PR goodies aangekomen… Ik heb deze producten gekregen van Triangle PR voor reclame doeleinden. Ik kreeg een armband van The Rubz, een panty van Conté en een mason jar en een tas van Lesara. Ik mocht ook een jurk met slangenprint lenen om foto’s van te maken. Deze is wederom van Lesara. Al deze items zijn te zien in de video.

shoplog Amsterdam april 2017
Jep, dat zijn de nepnagels van de Primark. 😉

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens een video van mij te zien; ik moet er nog steeds aan wennen. Eerlijk gezegd stonden het licht en de camera in deze video net niet goed genoeg, waardoor ik vind dat ik er gek (ahum lelijk) uitzie. Ach, dat is dan een leerpunt.

Zouden jullie meer video’s willen zien?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

 

6 thoughts on “Shoplog Amsterdam april 2017

  1. Haa leuke dingen geshopt! Die gouden nepnagels had je dus op insta gepost?! Kan de video nu niet bekijken alleen, chill dat je ook nog wat foto’s post! Ik ga vandaag trouwens naar de NYX store! Vriendinnetje die in Adam woont viert dr verjaardag vanavond, dus ik maak daar maar gebruik van en ga al wat eerder die kant op. Gelijk ook even kijken bij die grote douglas, heb ik nog bonnen van en zij verkopen wel mac 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *