mermazing slaapmasker

Primark shoplog juli 2017: mermazing!

Om voor te bereiden op mijn reis naar India ben ik afgelopen maandag langs de Primark in Amsterdam geweest. Ik heb daar een aantal dingen gekocht die ik goed kan gebruiken tijdens de reis, maar ook een paar onzin dingen. Kom je kijken wat ik heb gehaald?

1. Mermazing slaapmasker €1,50

Ik ben (of was) van plan om te slapen in het vliegtuig, maar ik heb daar best veel moeite mee als het licht is. Ik heb daarom een slaapmasker gekocht. Bij de Primark hadden ze enkel nog dit mermazing slaapmasker. Ik begrijp helemaal dat zeemeerminnen ‘in’ zijn, maar ik vind dit toch wel een lachtertje!

mermazing slaapmasker

mermazing slaapmasker

2. Travel pillow €7,-

Om volledig voorbereid te zijn op het slapen, heb ik ook gelijk een travel pillow gekocht. Ik zie het al voor me, dat ik met dat ding om mijn nek het vliegveld binnen stap. Ja, ik ga die toerist spelen. (Daarnaast is het printje ook erg leuk.)

travel pillow primark shoplog

3. Set ringen €3

Ik wilde wat ringen meenemen naar India: ringen die niet zoveel waard zijn. Ik wil voorkomen dat ik dierbare ringen kwijtraak daar. Dit setje vond ik wel leuk! Het past ook heel leuk bij mijn nieuwe jumpsuit (die ik niet bij de Primark heb gekocht, dus die krijgen jullie helaas nog niet te zien).

ringen primark shoplog

4. Horloge met drie verschillende bandjes €12

Mijn Daniel Wellington is veel waard voor mij en ik wil deze echt niet kwijtraken of beschadigen! Ik heb daarom besloten om bij de Primark een horloge te kopen. Ik vond het klokje van dit horloge het leukste; de verwisselbare bandjes zijn ook erg handig.

horloge primark

horloge primark

5. Silicone sponges €3

Oke, ik kon dit niet laten liggen! Ik wil al een hele tijd siliconen sponsjes proberen, vanwege de hype op social media. Nu heb ik ze eindelijk! Ik kan niet wachten ze te proberen.

silicone sponge primark

Dat was alles wat ik bij de Primark heb gekocht, voordat ik aan mijn reis ging beginnen. Ik ben momenteel met de spulletjes in India en ik weet niet in hoeverre ik reacties etc. kan lezen! Hopelijk heb ik genoeg verbinding om een keertje te kijken.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe mermazing spulletjes?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

5 thoughts on “Primark shoplog juli 2017: mermazing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *