Skyfall en Luna van Laguna Cosmetics

Review Laguna Cosmetics met look!

Net begonnen en nu al een hele fanbase! Laguna Cosmetics lijkt een goede start te maken met hun vegan glitters. Ze verkopen pressed en losse chunky glitters voor een zacht prijsje… en dat wereldwijd! Ik heb uit nieuwsgierigheid drie producten besteld. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan dit artikel voor een volledige review Laguna Cosmetics!

De aankopen

Ik kocht bij Laguna Cosmetics een pressed glitter in de kleur Stellar. Deze heeft wat grotere glitters dan de andere pressed glitters en is holografisch. Super mooi! Daarnaast kocht ik ook nog twee losse chunky glitters: Luna en Skyfall. Het duurde voor mij vijf dagen om de producten te ontvangen, maar dat komt doordat er wat kleine dingetjes fout gingen bij het bezorgen. Ik ga er vanuit dat het elders 2-3 dagen duurt om je aankopen te ontvangen. De bezorging kost €3,95 binnen Nederland en je kan met iDeal betalen.

First look

Mijn aankopen werden bezorgd in een schattige hartjes-verpakking. Daarin zat een goud zakje waar mijn producten in zaten. Ik vond dat zo leuk! Naast het zakje zat er ook een briefje in de verpakking met mijn naam erop. Ik kan het erg waarderen als bedrijven bestellingen persoonlijk maken.

Mijn eerste indruk was dat de producten erg shiny waren, maar aan de kleine kant. Ik wist echter wat ik kon verwachten, dus ik maak er niet zo’n big deal van. Er zit tenslotte ook meer in dan lijkt.

review Laguna Cosmetics

Ik wilde als eerste Stellar proberen, omdat dit mijn eerste pressed glitter is. Ik drukte mijn vinger op de pan en WOW! Ik wist niet dat glitters zó mooi konden zijn! Het was ook heel makkelijk op mijn hand te smeren wat me toch wel verbaasde. Doordat de pan magnetisch is, kan de glitter zonder moeite in mijn z palette. Erg handig! Ik wil meeeer!

stellar Laguna Cosmetics

Swatch stellar laguna cosmetics

De losse glitters kon ik niet makkelijk aanbrengen op mijn hand; dit zou ik met een kwastje of iets dergelijks moeten doen. Ik had het geprobeerd, maar er zou teveel glitter verloren gaan van de 3 gram die ik heb gekregen per potje. Ik kan jullie wel een mooie beschrijving geven. 😉

Skyfall is een glitter die ik nergens ander heb gezien. Het bestaat voornamelijk uit blauwe ruitjes en zilveren en blauwe sterretjes. Alle vormpjes zijn shiny en geven vooral een blauwe weerkaatsing. Dit is een glitter die ik dolgraag op mijn haarscheiding wil doen!

Luna bestaat uit zeshoeken en rondjes. Ze zijn grotendeels paars, maar weerkaatsen een licht groene kleur! Je zou dit ook kunnen omschrijven als ‘duochrome’. Ik vind dat zo ongelofelijk bijzonder voor glitters! Deze chunky glitters zijn geweldig om je wallen mee te verbergen of aan te brengen op je jukbeenderen.

Skyfall en Luna van Laguna Cosmetics
Links Skyfall, rechts Luna.

Uitproberen: Look met Stellar

Ik denk dat ik net erg duidelijk was over mijn enthousiasme voor Stellar. Het is dan ook niet heel gek dat ik deze als eerste op mijn ogen probeerde! Ik bracht het aan op mijn onderste oogleden, zodat het meer op zou vallen. See for yourself. Ik moet wel zeggen dat ik nogal ‘spider lashes’ heb, maar dat geeft het een wat meer careless vibe, toch?

stellar Laguna Cosmetics

stellar Laguna Cosmetics

stellar Laguna Cosmetics

stellar Laguna Cosmetics

review Laguna Cosmetics

review Laguna Cosmetics

Review Laguna Cosmetics

Het aanbrengen van de pressed glitter in Stellar ging heel makkelijk met een plat synthetisch kwastje. Ondanks dat ik van tevoren een glitter primer aanbracht, was er gedurende de dag toch wat fall out. Al vind ik wel dat het over het algemeen heel goed op mijn ogen is gebleven! Voor €6,95 vind ik Stellar een prachtproduct en ik wil hierdoor eigenlijk wel meer pressed glitters! De losse chunky glitters zijn daarnaast ook verschrikkelijk mooi en daarom is een prijs van €4,50 voor zo’n potje dus bijna niks.

Overigens is de eigenaar van Laguna Cosmetics erg open en aardig. Ze gaf antwoord op alles wat ik vroeg en wilde me graag helpen. Dik pluspunt!

stellar Laguna Cosmetics

stellar Laguna Cosmetics

stellar Laguna Cosmetics

Ik ben dus erg tevreden met mijn glitters en ik denk dat jullie er ook heel blij mee kunnen zijn. Voor de prijs zou ik ze zeker proberen, vooral als je nog geen glitters in je makeup collectie hebt! Ze verkopen veel verschillende kleuren, dus als ik je nog niet overtuigd hebt, breng dan zelf eens een bezoekje aan lagunacosmetics.com. 🙂

Wat vinden jullie van mijn look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

3 thoughts on “Review Laguna Cosmetics met look!

    1. Dankjewel, Sija! 🙂 Dat vind ik echt heel leuk om te lezen! Zijn subtiele glitters ook niet iets voor jou dan? :p Ze hebben dus ook glitters die minder chunky zijn namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *