Weekschema: Pure (ont)spanning

Hoi!

Jullie zullen het vast wel gemerkt hebben: De laatste tijd ben ik iets minder actief. Dat heeft nou eenmaal te maken met examens, hobby’s en een matchingweek van de universiteit. Ik moet zoveel mogelijk schrijven in zo min mogelijk tijd en dat is lastig. Om een idee te geven hoe de gemiddelde week loopt, heb ik mijn dagen op een rij gezet:
Op maandag begint mijn drukke week. Ik ga naar school en ik ben rond 1 uur uit. Als ik thuis ben, ga ik als eerst mijn konijn eten geven en dan ga ik zelf eten. Vervolgens begin ik aan mijn huiswerk en werk ik zoveel mogelijk vooruit. Dat is in het examenjaar nog best wel veel… Deze week moet ik ook aan mijn matchingweek werken. Als ik dan nog tijd heb, schrijf ik een aantal artikelen en/of ga ik sportoefeningen doen in mijn slaapkamer. Ik eindig de dag met een warme douche en wat youtube of netflix om tot ontspanning te komen.

Op dinsdag moet ik natuurlijk weer naar school. Als ik klaar ben, ga ik weer huiswerk maken; Voornamelijk vooruit werken. Bah. Ik moet vervolgens naar mijn dansles van 17:30 tot 19:00. Na het dansen ga ik eten en douchen. Ik probeer mezelf dan meestal nog een beetje goed te verzorgen met een maskertje en bodylotion. Ik heb daarna echt geen energie en motivatie meer om nog iets voor school te doen en ik ga dan gewoon op bed liggen.

Op woensdag… Weer school. Bijna direct na school ga ik naar mijn werk. Ik geef huiswerkbegeleiding; Ik help leerlingen van de middelbare school met hun huis- en leerwerk. Wiskunde ligt mij het best. Ik ben meestal klaar om half acht. Als ik eindelijk weer thuis ben, ga ik eten. En dat is het. Ik neem nog wel een docuhe, maar na zo’n dag kan ik niks meer. Ik kijk dan weer wat leuke filmpjes om te kunnen ontspannen.Op donderdag kan ik gelukkig uitslapen. Ik hoef dan pas om half elf op school te zijn. Ik ben dan vervolgens om vier uur uit. Ik ga dan een van mijn favoriete series ‘criminal minds’ kijken. Soms ga ik ’s avonds nog wat bewegen of zie ik mijn vriend. Op donderdag kom ik meestal weer een beetje tot rust. Maar ik zal deze week toch echt moeten werken aan de matchingweek en mijn herkansing. Ik eindig de dag met een douche.Op vrijdag heb ik altijd maar drie uur les. Daarna ga ik de hele middag schrijven. Ik schrijf dan meestal 3/4 artikelen voor de komende week. Soms ga ik ’s middags iets bakken of spreek ik met mijn vriend af. ’s Avonds heb ik weer dansles. Af en toe ga ik daarna richting Tilburg om met een band te oefenen. Ik weet nog niet of ik deze vrijdag artikelen kan schrijven, omdat ik zoveel moet doen voor school en mijn vervolgopleiding!

In het weekend heb ik geen vast schema. Ik maak huiswerk en dat is soms iets meer of iets minder dan normaal. Ik spreek af met mijn vriend of ik ga iets anders doen. Ik schrijf vaak ook in het weekend. Ik test vooral nieuwe dingen uit of ik ga nieuwe dingen kopen.

Natuurlijk maak ik tussendoor nog tijd voor mijn konijn, want die moet ik niet tekort doen. Zoals je hebt gelezen ben ik voornamelijk bezig met school en dat is eigenlijk heel vervelend, maar wel belangrijk. Ik kan niet wachten op de zomervakantie: Dan hoef ik nergens over na te denken. Ik ga werken, schrijven, sporten… Ik heb er zin in!

xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *