Ontmoet Royke!

Hoi!

Vrijdag (en nu nog steeds eigenlijk) was ik de gelukkigste persoon op aarde, omdat ik een nieuw familielid heb gekregen! Ik stel hem graag even aan jullie voor. Ontmoet Royke!


Jep, je hebt het al gezien: Royke is een konijn. Maar Royke is echt niet zomaar een konijn. Royke is een super lief konijn! Hij is nu vier maanden oud en heeft daarvan twee maanden in de dierenwinkel moeten wachten op een baasje. Dat is in principe de helft van zijn leven.

Ik werd gelijk verliefd op hem toen ik hem zag, omdat hij lekker speels was en één oortje naar beneden liet hangen. Ik heb vervolgens een aantal dagen gezeurd of ik een konijn mocht (sorry pap & mam) en het is me gelukt!

De dag dat ik hem ging halen, kreeg ik te horen dat andere mensen hem al wilde kopen en ik moest toen anderhalf uur wachten om te horen of hij aan hen verkocht werd. Ik werd opgebeld en kreeg te horen dat de mensen de volgende dag naar hem wilden komen kijken, waardoor de verkoopster hem liever gelijk aan mij wilde verkopen. Ik was zo ongelofelijk blij!

En nu heb ik dus dit schatje in huis. Hij moet nog een beetje wennen aan mij (hij kan soms nog bang zijn), maar hij vermaakt zich verder wel prima. Hij eet en drinkt goed, huppelt een beetje rond, ligt af en toe languit en speelt met het balletje dat ik voor hem had gekocht.

Royke heeft zijn plekje dus wel gevonden en ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. ‘T is toch ook zo’n knapperd!
xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Ontmoet Royke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *