Review: Rimmel London 60 seconds nailpolish & Catrice Ultimate Naillacquer

Hoi iedereen!

Laatst heb ik twee nagellakjes gekocht die mij in een party-stemming brachten. Dat waren de Rimmel London 60 seconds nr. 800 Black Out en de Catrice Ultimate Naillacquer nr. 50 Glitterazzi. Het ene lakje is puur zwart en het andere heeft een leuk shiny effect door stukjes glimmende folie.


De zwarte nagellak van Rimmel London is een fast-drying nagellak. Volgens de naam moet hij binnen 60 seconden droog zijn. Ik was bang dat dat alleen bij één laagje zou lukken en dat dat laagje vervolgens niet dekkend zou zijn, maar ik was verrast; Hij droogt ongelofelijk snel en één laagje is gelijk pikzwart! Verder heeft dit nagellakje een erg mooie glans. Ik vind het wel jammer dat de nagellak al gauw van mijn nagels afging, maar dat is op zich niet heel erg voor een fast-drying nagellak.


Het lakje van Catrice sprak me erg aan toen ik het in de winkel zag. Het glinsterde heel erg en ik zag allerlei kleuren door elkaar. Ik heb nooit eerder een nagellakje gehad met stukjes folie erin. Het effect vind ik erg mooi, ook op de nagels, maar ik had beter een lichte basiskleur kunnen kiezen in plaats van zwart. Ik geloof dat dat mooier zou zijn geweest. 
De stukjes folie vind ik erg lastig aan te brengen: Je moet veel nagellak op je borsteltje krijgen, voordat je genoeg stukjes folie erop hebt voor een nagel. Vervolgens als de nagellak droog is, kunnen er stukjes folie uit de lak blijven steken, waardoor stukjes soms maar half vast zitten. Dit lakje is handig voor een dagje, maar daarna komt de folie er gedeeltelijk vanaf, omdat er dus stukjes los zitten. Wie weet kan een topcoat dit probleem oplossen.


Ik hoor graag wat jullie vinden van deze lakjes! Ze zijn erg mooi, dat geef ik toe, maar de kwaliteit had beter gekund. Nu kan een topcoat gelukkig al een aantal problemen oplossen, dus laat ik dat de volgende keer maar proberen.
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Rimmel London 60 seconds nailpolish & Catrice Ultimate Naillacquer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *