Nailtutorial: Fleurige bloemen!

Hoi hoi!

Dinsdag heb ik mijn nagels opgefleurd met matte oranje bloemen! Ik ben er zelf dol op. Ik leg natuurlijk even uit hoe ik dat heb gedaan. 🙂

Wat je nodig hebt:
– Basecoat (optioneel)
– Een mooie kleur nagellak
– Witte nagellak
– Matte topcoat (optioneel)
– Dottingtool of tandenstokers

De kleur van de nagellak mag je zelf kiezen, maar ik heb voor oranje gekozen, omdat het mij vrolijk maakt. Het is ook lekker zomers!

Ik raad aan om te beginnen met een basecoat om je nagels te beschermen. Ik gebruik een nail hardener (extra strong) van de Kruidvat. 

Na de basecoat begon ik gelijk aan het moeilijkste: De bloemen. Ik gebruikte een dottingtool #5 van mardymakeupshop. Deze heeft twee uiteinden van verschillende grootte. Het grootste bolletje gebruikte ik voor de oranje bladeren en de kleinste voor de witte stamper in het midden. 
Als je geen dottingtool hebt, kun je een tandenstoker gebruiken. Dat deed ik vroeger ook altijd.
Ik begon met alle bladeren, daarna maakte ik de nagels waar ik geen bloemen op wilde oranje en vervolgens zette ik de witte puntjes op de bloemen.

Nu kun je ervoor kiezen om je nagels zo te laten (want ze zijn zo al super cute!) of om een matte topcoat er overheen te doen. Ik vind persoonlijk dat een matte topcoat de bloemen iets extra’s geeft en vooral de nagels zonder bloemen worden er mooier van. Een mat effect is gewoon leuk!

En that’s it! Heel simpel en heel leuk! 
Laat me weten wat jij ervan vindt 🙂

See you soon!

0 thoughts on “Nailtutorial: Fleurige bloemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *