♥Lakjes met een kerstfeeling♥

Hey!

Het is bijna kerst! Dat betekent dat ik nu mijn nagels helemaal kerstproef moet maken. Ik heb een aantal kerstachtige lakjes die ik graag aan jullie laat zien. Ik kan zelf niet kiezen welke ik moet gebruiken! De meeste lakjes zijn goud of zilver met veel glitters. Wat is het toch lastig om te kiezen…De lakjes die ik heb uitgekozen geven mij een typische kerstfeeling. Misschien komt het door de glitters, misschien komt het door de kleurtjes. Ik weet het niet precies. Wat ik wel weet, is dat ik deze lakjes allemaal super cute vind!


Het bovenstaande nagellakje is van Sally Hansen, complete salon manicure, nr. 121 Golden Rule. Hij heeft zeer kleine gouden en zilveren glitters. Dit is een van mijn favoriete glitterlakjes.


Dit lakje is een glittertopcoat van de Hema, nr. 23. Hij heeft dezelfde kleuren als Golden Rule van Sally Hansen, maar de zilveren glitters zijn een stuk groter oftewel ‘chunky’. Ze kunnen af en toe goud lijken. De gouden glitters zijn nog wel heel klein.Hierboven zie je nr. 483, Golden Rain, van Only You. De nagellak is goud, met een heel klein beetje glans en donkerdere gouden microglitters, die amper te zien zijn. Deze nagellak is altijd wel te gebruiken, want hij is niet zo opvallend. Voor kerst is hij natuurlijk extra leuk.


Deze metallic nagellak, nr. 11, is van de Hema. Ik heb hem al erg lang en ik weet niet of hij nog te koop is. Op de foto zie je veel zilveren glitters, maar die vallen minder op dan het metallic effect. Dit lakje is puur zilver op je nagels.


De bovenstaande nagellak is van het merk Yes Love. Het is color 7 glitter. Het nagellakje bestaat alleen uit groene glittertjes. Ik vind groen ook erg kenmerkend voor kerst.


Deze nagellak van de H&M, genaamd Glistering Ice, is een shimmery lakje met witte glittertjes. Ik heb deze nog niet zo lang, maar ik ben er echt dol op. Ik had ooit een dupe van dit lakje en die was al heel snel leeg, omdat ik hem altijd als topcoat gebruikte in de wintermaanden. Dit lakje op een witte basis lijkt op sneeuw!


Hier kun je zien hoe Glistering Ice eruit ziet op je nagels.

Kan jij me misschien helpen met kiezen welk lakje ik zal gebruiken voor kerst? Welke ga jij op doen?
xxx Evy

0 thoughts on “♥Lakjes met een kerstfeeling♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *