meraki cosmetics launch party

Verslag Meraki Cosmetics launch party + nieuwtjes

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij de Meraki Cosmetics launch party bij Dames Eerst in Breda: de winkel/schoonheidssalon ‘Dames Eerst’ werd een officiële reseller van Meraki Cosmetics en dat was reden voor een feestje! In dit artikel geef ik je de samenvatting van dat feestje, waar CEO en makeup artist Kim ter Stege aanwezig was, en vertel ik je wat gossip en nieuwtjes over het make-up merk. 😉 Benieuwd?

meraki cosmetics launch party

Swatches, swatches & more swatches

De launch party was bij Dames Eerst in Breda: deze schoonheidssalon verkoopt verschillende beauty en make-up producten en verkoopt sinds de launch party ook producten van Meraki Cosmetics. Ze hadden voldoende hapjes en drankjes klaargezet voor de party en alle producten stonden mooi opgesteld.

dames eerst breda

meraki cosmetics launch party

Alle glitters en highlighters van Meraki Cosmetics stonden klaar om geswatcht te worden. Ik had er wel uren naar kunnen kijken, maar dat zou wat overdreven zijn. Ik heb zelf een paar highlighters geswatcht en gekeken hoe Kim de producten aanbracht bij anderen. Ik mocht ook even een highlighter op mijn gezicht proberen! ‘Aphrodite’ staat nu op mijn wishlist.

meraki cosmetics launch party

Masterclass door Kim ter Stege

Na alles geswatcht en bewonderd te hebben, liet Kim nog even zien wat ze in huis had: ze liet zien wat je kon met de verschillende chunky glitters en highlighters. Ik ben onder de indruk van de looks die ze heeft kunnen maken en ik wil ze dolgraag zelf proberen! Dat is ook de reden dat ik die avond twee soorten glitters heb gekocht…

De beste tip die ik heb meegenomen van de masterclass: als je glitter met figuurtjes gebruikt, plak dan één van de figuurtjes apart naast de ogen (inner corner, onder de ogen, op de wang), zodat men beter ziet wat voor figuurtjes er op je ogen zitten!

meraki cosmetics launch party
Kan je mij spotten?

meraki cosmetics launch party

meraki cosmetics launch party
Als je de highlighters mixt met een mixing medium, krijg je dit metallic effect!

Gossip en nieuwtjes..!

Ik heb extra goed opgelet toen iedereen vragen stelde aan Kim, zodat ik de antwoorden hierop kon zetten. Zo ben ik te weten gekomen dat er binnenkort nieuwe chunky glitters worden toegevoegd aan de bestaande collectie en dat er waarschijnlijk een bundel (met doos) komt rond de feestdagen! Verder kon Kim alleen nog zeggen dat 2018 veel leuke dingen in petto heeft. Ik ben erg benieuwd! Wat zal het allemaal zijn? Misschien een nieuw product naast de glitter en highlighters? I hope so!

Meraki Cosmetics heeft blijkbaar veel klanten in de Verenigde Staten. De glitter ‘Nebula’ was ontzettend snel uitverkocht, nadat NikkieTutorials het gebruikte in een video. (Ik heb deze gelukkig bij de launch party kunnen kopen!) Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het bedrijf gelijk zo goed zou lopen in het buitenland. Congrats, girl!

meraki cosmetics launch party
Mijn Meraki Cosmetics’ producten! Mijn review van de highlighter lees je hier.

Aftermath Meraki Cosmetics launch party

Toen ik naar huis ging, kon ik nog een tas meenemen met mijn aankopen van Meraki Cosmetics. Ik vind hem echt heel schattig; de tekst schreeuwt mijn naam. Ik ga hem sowieso gebruiken als ik ga shoppen voor nieuwe make-up!

meraki cosmetics launch party

Ik heb genoten van de launch party, ondanks dat het minder druk was dan verwacht. Er hing een hele fijne sfeer, omdat iedereen dezelfde passie had en daadwerkelijk geïnteresseerd was in Meraki Cosmetics. De master class vond ik erg leuk! Ik wil bij deze ook even Marloes bedanken voor het gezelschap. 🙂

Producten van Meraki Cosmetics kan je online shoppen op merakicosmetics.nl en boozyshop.nl.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

2 thoughts on “Verslag Meraki Cosmetics launch party + nieuwtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *