Shoplog: Nieuwe hobby

Hallo!

Als het goed is weten jullie dat ik sinds een tijdje meer into make-up ben. Ik probeer allerlei dingen met oogschaduw, lippenstift, foundation en nog meer.
Maandag ben ik in de stad geweest om wat te halen voor mijn make-up collectie.


Bij verschillende vloggers heb ik gezien dat zij wit oogpotlood op hadden in hun video’s. Ik vond het wel leuk om het zelf ook te proberen, dus ik heb de mini-me eyeliner gehaald van Miss Sporty. De kleur is niet heel sterk op je ogen, maar je ogen laten wel duidelijk een andere indruk achter.

Zorg ervoor dat je eerst de witte eyeliner aanbrengt en vervolgens mascara… Tenzij je grijze eyeliner ziet zitten.

Voor mijn verzameling oogpotloden heb ik een puntenslijper gehaald van Max&More.

Max&More is een goedkoop en leuk merk. Ik heb daarom ook een oogschaduw pallet gekocht van het merk. Het pallet heeft veel kleuren voor smoky eyes: Van wit/beige (als highlighter) tot zwart (voor het smoky effect). Het pallet komt met een dubbelzijdige oogschaduw applicator. 


Voor het mengen van oogschaduw voor een goede overgang van kleuren had ik een fatsoenlijk borsteltje nodig. Ik heb een borsteltje gehaald van Catrice. Deze is ook dubbelzijdig. Een kant is bedoeld voor het blenden en de andere kant voor het maken van strakke lijnen.

Met wat oudere oogschaduw palletten en oogschaduw van Calvin Klein heb ik dit kunnen doen:
Ik ben heel tevreden met het smokey eyes borsteltje van Catrice!

Het laatste wat ik had gekocht voor mijn make-up collectie was lippenstift van Catrice. Ik zocht naar een natuurlijk kleurtje. Ik heb gekozen voor Ultimate Colour – 010 (Be natural!). De naam zegt het al.


De lippenstift dekt goed en blijft lang zitten. Zeker een aanrader! Vooral voor een natural make-up look is deze lippenstift perfect.

Laat me weten wat jij over mijn nieuwe items vindt! Ik ben er in ieder geval erg blij mee.

See you soon!


0 thoughts on “Shoplog: Nieuwe hobby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *