Shoplog: e.l.f., Hema & Miss sporty

Hey iedereen!

Dankzij een blogger/youtuber genaamd Gena M (“get glammed up“), heb ik het merk e.l.f. leren kennen. Ik heb het nog nooit in winkels gezien en heb dan ook producten besteld via de site van e.l.f.. Het is in Nederland amper bekend.
Ik zocht op de site een concealer, bronzer en blusher. De bronzer en blush die het beste bij mijn huid pasten, waren uitverkocht en ik ging in mijn stad verder op zoek. Ook zag ik op Instagram een super gave make-up look met rhinestones en een wing en wat had ik daar voor nodig? Een eyeliner pen en wimperlijm. De glittersteentjes had ik al! Alleen een probleempje… Nergens was wimperlijm te koop zonder wimpers! Dus die heb ik dan ook maar. 


Nieuwsgierig naar wat ik uiteindelijk allemaal heb gekocht? Want ik koop natuurlijk altijd meer dan ik nodig heb…

Ik begin met het merk e.l.f.. Zoals ik al zei, heb ik dit merk leren kennen via Gena. Ik was dus op zoek naar een concealer, bronzer en blusher. Wat ik nu echt heb gekocht van de site zijn twee concealers, een shimmer pallet en lipbalm. Ik ben van plan om van de concealer en de shimmer pallet een review te maken. De producten zijn erg mooi verpakt. De pallet en de lipbalm hebben een mat zwart design en wie is daar niet dol op?

Op de site stond bij de concealers een reactie van een klant. Die zei namelijk dat de concealers best klein waren en dat je er beter gelijk twee kon kopen. Dat heb ik dus gedaan! De reactie was erg handig, want de concealers zijn inderdaad klein en ik weet dat ik ze veel ga gebruiken. Ik heb ze in de kleur ‘Apricot beige’.


Dan de shimmer pallet! Dit pallet heeft vier zachte kleuren waarmee je van alles op je gezicht kan highlighten of je kan ze gewoon gebruiken als oogschaduw. Ik kan niet wachten om dit pallet te gebruiken! Het product komt met een ingebouwd spiegeltje (zie foto voor bewijs, hihi) en een klein kwastje.

De lipbalm van e.l.f. is nu zeker een favoriet van me. Ik heb dit schatje nog maar een dag en ik gebruik hem constant. Het heeft een mintgeurtje, geeft een mooie glans en blijft heel lang zitten! Daarbij geeft deze lipbalm UV-bescherming. Hij was in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar ik heb voor de kleurloze (‘clear’) gekozen.


Nu had ik dus al die toffe spullen van e.l.f., maar nog steeds geen blusher en bronzer! De bronzer heb ik dan, net als de nepwimpers en de eyeliner, bij de Hema gehaald. Ik heb nog een blusher brush erbij gekocht, want dat is wel zo handig voor het aanbrengen van de blush die ik nog ging kopen.

Ik vond het lastig om een bronzer te kiezen, aangezien dit ook mijn eerste bronzer is. Ik heb gekeken naar het nummer van de bronzer. Voor foundation heb ik altijd nummer 01 en heel soms 02, dus ik geloofde dat de bronzer met het nummer 01 wel goed genoeg zou zijn.

Het borsteltje dat ik heb gekocht voor de blush die je zometeen in deze post ziet, is de “Countour blusher brush 109”. Het borsteltje is schuin, zodat je in detail de blush kan aanbrengen.


En nu de nepwimpers… Ik had dus wimperlijm nodig om glittersteentjes op mijn gezicht te plakken. Ik ga over minder dan twee weken naar een concert van Lady Gaga en dan wil ik nou eenmaal glittersteentjes op mijn gezicht hebben! (Foto’s volgen nog.) Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Het vorige concert van Lady Gaga, van de Monsterball tour, was geweldig!
Mocht je trouwens weten waar je wimperlijm kunt kopen, zonder de nepwimpers erbij, meld het dan! Het zou me veel geld kunnen schelen in de toekomst. Ik heb voor de natural lashes gekozen, zodat ik de nepwimpers wel een keer kon gebruiken.


De glittersteentjes ben ik van plan onder een wing te plaatsen, maar dan moet ik wel een wing kunnen maken. Met mijn vloeibare eyeliner lukt me dat niet, dus ik heb deze eyeliner pen gekocht bij de Hema. Ik ben er heel blij mee, want je kan de eyeliner heel precies aanbrengen.


Last, but not least! Het product waar ik het sinds de inleiding van deze post al over heb: De blush van Miss Sporty! Ik zocht een lichtroze blush, zodat dat goed zou matchen met mijn huidskleur. Dit is de 006 Flirtatious.


Ik heb nog niet alle producten geprobeerd, maar ik kan je verzekeren dat je deze producten gaat zien in tutorials en reviews!

Ik hoop dat jullie mijn nieuwe items leuk vinden. Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “Shoplog: e.l.f., Hema & Miss sporty

  1. Je hebt echt een paar favoriete van de Hema van mij gekocht. Die softeyeliner is heel fijn. Kun je het beste op zijn kop in n potje oid zetten, want dan heb je altijd inkt. En de wimpers zijn zo mooi. Als je ze goed schoon houdt kunnen ze echt lang mee. Zelf gebruik ik de losse wimperlijm van Essence, Ziet er gekleurd uit maar droogt transparant op. Echt een budget aanrader 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *