Review & tutorial: L’Oréal Paris oogschaduw en oogpotlood

Hey!

Het nieuwe jaar is begonnen en ik hoop dat jullie al een goede start hebben gehad. Voor vandaag heb ik een artikel met een video over de L’Oréal Paris oogschaduw ‘Smoky 306’ en het oogpotlood ‘Color Riche Le Kajal 501 Black’. Deze producten zag ik voor het eerst in een reclame, waar een visagist een smoky eye maakte met deze items.


De oogschaduw kost €10,49 en het oogpotlood is €9,99. Ik heb nog nooit een oogpotlood gekocht dat zo duur was. Van de oogschaduw ben ik de prijs wel gewend.


De oogschaduw bestaat grotendeels uit glitters. Het heeft een beetje een zilver-grijzige kleur. Deze oogschaduw is fijn om over een andere oogschaduw te doen, omdat het die oogschaduw wat lichter maakt en heel veel glitters toevoegt. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten.


Dit zwarte oogpotlood is echt puur zwart. Op de waterlijn is hij makkelijk aan te brengen. Hij blijft lang en goed zitten, behalve op de vochtigste plekjes, zoals je binnenste ooghoek. Op het ooglid is hij niet zo super; Hij gaat stroef over het ooglid en laat de kleur moeilijk achter. Hij is ook erg makkelijk af te vegen. Verder blijft hij wel erg goed zitten, als je het niet aanraakt.


Ik heb de bovenstaande look gemaakt met de producten. Deze look heb ik van de reclame waar ik aan het begin van het artikel over sprak. Ik wilde weten of hij makkelijk te doen was en dat laat ik zien in het volgende filmpje:

Sorry dat de kwaliteit af en toe niet goed was. Het is moeilijk om je te focussen op je make-up en je camera tegelijk.

Laat me weten wat je van de look vindt en of je de producten zou willen aanschaffen!
xxx Evy

0 thoughts on “Review & tutorial: L’Oréal Paris oogschaduw en oogpotlood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *