Review: P.S. Love… Liquid Lipstick

Hey!

Mijn zus was laatst in de Primark geweest en ze had een klein cadeautje voor me meegenomen: Liquid Lipstick van P.S. Love… Al een tijd droom ik helemaal weg als ik denk aan Liquid Lipsticks, want ik zie er online veel goede dingen over. Nu is P.S. Love… een goedkoop merk en dat zorgt natuurlijk voor twijfels over de kwaliteit. Ik laat jullie graag weten wat ik over dit product denk.


Ik heb de kleur 13, Red. Ik vind de kleur erg mooi en super voor het komende seizoen. Ik draag veel wit en zwart en daar passen rode lippen nu eenmaal leuk bij. Ik vind dat het altijd iets toevoegt aan een kleurloze outfit.


Ik vind deze Liquid Lipstick lastig aan te brengen, omdat het kwastje niet precies is en de lipstick dik en plakkerig. Om die redenen maak je snel foutjes aan de randen van je lippen en zijn die foutjes moeilijk weg te halen. Het is wel makkelijk om je lippen te vullen. 
Ik raad aan om eerst een lippotlood of liptint aan te brengen voor de vorm en vervolgens de liquid lipstick aan te brengen om je lippen te vullen. 
Op plekken waar ik foutjes heb gemaakt, zit de lipstick een beetje in mijn huid. Dat zie je aan hele kleine streepjes om de rand van mijn lippen. Probeer foutjes dus te vermijden met mijn laatste tip.


De Liquid Lipstick dekt heel goed. De kleur komt overduidelijk naar voren. Ook opvallend is de glans die er vanaf komt. Ik heb nog nooit zo’n glanzende lipstick gehad. Ik hou meestal van matte, dus ik moet nog even uitzoeken hoe ik het vind staan.
De lipstick is erg plakkerig, zoals ik al eerder zei. Kleine kruimeltjes van je voedsel, haren of andere lichte dingen blijven er dus aan plakken. Je moet dus regelmatig checken of er niks geks aan je lippen is blijven hangen.
De lipstick is erg longlasting. Ik heb gewoon een kopje bouillon kunnen drinken zonder dat ik vervolgens geen lipstick meer op had. Er bleef wel veel lipstick aan mijn kop zitten, maar de kleur bleef op mijn lippen. Het is dan wel iets minder dekkend.
Dit is dus een lipstick die je regelmatig moet bijwerken, omdat er dingetjes aan blijven plakken en de dekking na drinken ietsje kan verminderen.

Nu jullie weten wat ik over de P.S. Love… Liquid Lipstick denk, hoor ik graag wat jullie ervan vinden! Wat vind je van de kleur en glans, bijvoorbeeld?
xxx Evy

0 thoughts on “Review: P.S. Love… Liquid Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *