Review: Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint

Hoi!

Voordat ik op het strand ging liggen, ben ik de Action in geweest om wat doe-het-zelf-spullen te kopen, maar ik kwam eruit met een flesje drinken en deze Max Factor lipstain. Oeps?

Ik heb nu lipstains van de Primark, Revlon, Maybelline New York èn Max Factor! Net als de andere lipstains, lijkt die van Max Factor ook op een stift.

Het aanbrengen van deze lip tint kan een beetje schraal voelen. Wel gaat dat heel gedetailleerd door de vorm. Lip stains staan bekend om je lippen uit te drogen en deze maakt ook graag deel uit van die traditie. Anders dan mijn andere lipstains, lijkt deze plakkerig te zijn.

Op de foto’s zie je dat de kleur van de lipstain nogal rood is, terwijl de kleur 05 wordt aangegeven als paars. Beetje jammer, want ik wilde die paarse kleur! Ik heb al twee rode lipstains en die derde hoefde er niet bij. Ik had zo gehoopt op lila lippen… Dus een tip, mocht je deze lipfinity willen hebben: Kijk eerst op internet welk resultaat je wil zien. 
Nog een betere tip: Koop een lipstain van een ander merk.

Ik heb nu verschillende merken kunnen vergelijken en ik ben het meest tevreden met de lipstain van de Primark en Revlon. Die van Maybelline is ook erg fijn en mooi, maar gaat er sneller af dan de andere merken. De lipstain van Max Factor is trouwens ook niet zo “lasting” als erop staat… Toen ik water ging drinken, kon ik de lipstain proeven en dat was geen pretje.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hadden.
See you soon!

0 thoughts on “Review: Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *