Review: e.l.f. shimmer pallet

Hoi!

In mijn shoplog kon je zien dat ik meerdere producten heb gekocht van het nog niet zo bekende beauty&make-up merk genaamd e.l.f..
E.l.f. staat voor eyeslipsface. Ik heb concealer, een shimmer pallet en lipbalm gekocht. Ik heb hier een review van het shimmer pallet.Dit pallet heeft vier ‘shimmery’ pastelkleuren: Wit, lichtroze, lichtbruin en een wat fellere roze. 
Handig aan dit pallet is dat het komt met een ingebouwd spiegeltje en een klein kwastje.

Het kwastje kan de kleuren heel precies aanbrengen. De kleuren zijn erg gepigmenteerd, dus je hebt weinig nodig voor een duidelijk effect.
Je kan de kleuren gebruiken als highlighter net boven je wangen, op de brug van je neus, net onder je wenkbrauw of je gebruikt de kleuren als oogschaduw. Ik ga het waarschijnlijk het meest gebruiken als oogschaduw, aangezien ik de rest van mijn gezicht het liefst mat heb in plaats van glitterig.

Hier heb ik swatches van de kleuren:

e.l.f. shimmer pallet
Tussen kleur 1 en 2 is moeilijk verschil te ontdekken. Ze lijken erg veel op elkaar, ondanks de ene wit is en de andere lichtroze. Zoals je kunt zien, glanzen alle kleuren heel erg. Er zit alleen een nadeel aan het feit dat ze super shimmery zijn: In fel licht zie je geen verschil tussen de vier. Op de foto hieronder kun je zien dat allen zilver lijken in fel licht.


Ik ben buiten dat nadeel erg tevreden met dit pallet. Ik vind de kleuren heel mooi en ik wil ze graag gebruiken als oogschaduw.

Wat vind jij van dit pallet? Zou jij hem willen hebben? Ik hoor het graag!

xxx Evy

0 thoughts on “Review: e.l.f. shimmer pallet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *