Review: Catrice Limited Edition “Viennart” Baked Eyeshadow

Hey!


Vorige week zaterdag heb ik bij het Kruidvat twee Baked Eyeshadows van de collectie ‘Viennart’ van Catrice gekocht. Je hebt dat al kunnen zien in mijn reuze shoplog. De limited edition draait om glamour en vrouwelijkheid en is alleen nog deze maand te koop! Dus wees snel als je nog iets van deze collectie wil hebben.

Ik heb de kleuren Pearly Plastering (zeer licht lavendel) en Lovely Lace (goud) gekocht. Deze kleuren vielen mij gelijk op en ik vind ze perfect voor de feestdagen! De lavendelkleurige oogschaduw is erg mooi als highlighter in je binnenste ooghoek en goud kun je gebruiken als een opvallende basis op je ooglid. Ook leuk om te gebruiken bij een smoky look!


Ik vind het gaaf hoe er een soort slangen- of kantachtig patroon op de oogschaduw is geplaatst. Het geeft een luxe uitstraling.

Zoals je op de swatch kunt zien, zijn de baked Eyeshadows erg shimmery. De gouden oogschaduw heeft natuurlijk een gouden shimmer. De lavendelkleurige oogschaduw heeft een witte en zilverachtige shimmer, waardoor de lavendelkleur niet erg opvalt. Ik vind dat niet erg, want ik vind de kleur zo mooier dan wanneer het echt lavendel was.

De oogschaduw heeft veel pigmentatie en dat is erg fijn tijdens het aanbrengen. Ze zijn ook heel makkelijk te blenden. De oogschaduw blijft lang zitten en naar mijn idee vervaagt het niet.
Ik ben erg tevreden met de Baked Eyeshadows. Ze zijn te koop voor €3,99 per stuk. Koop ze nu het nog kan! Haha.
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Catrice Limited Edition “Viennart” Baked Eyeshadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *