Review: Catrice LASH//BROW designer

Hey!

Het is bijna oudejaarsavond en op die avond wil ik nette wenkbrauwen hebben. Ik loop al jaren te tobben met mijn wenkbrauwen, omdat ze gewoon heel lastig zijn en nooit meewerken. Ik besloot daarom een wenkbrauwgel te kopen; Ik koos voor de LASH//BROW designer van Catrice (€2,99).

De gel is bedoeld voor wimpers en wenkbrauwen, maar ik gebruik hem alleen voor mijn wenkbrauwen. De gel is transparant. Ik heb daar speciaal voor gekozen, omdat mijn wenkbrauwen al heel donker zijn; Een gekleurde gel is onnodig. Op het product staat dat de gel je wenkbrauwen en wimpers verzorgt, maar ik zie niet echt in wat voor effect dat in hemelsnaam zou hebben voor mijn wenkbrauwen.


Het borsteltje heeft zachte synthetische haartjes die in een spiraal zijn opgesteld. Aan de ene kant van de spiraal zijn de haartjes langer dan aan de andere kant. Ik vond dit op zich wel handig met het aanbrengen. Makkelijke haartjes deed ik met de lange kant en de moeilijke haartjes met de korte kant, omdat ze dan makkelijker te verplaatsen zijn.


Voor:


Na:


Ik vind zelf dat je een groot verschil ziet tussen ‘voor’ en ‘na’. De haartjes staan niet meer door elkaar en de haartjes aan de binnenste kant van mijn wenkbrauwen staan meer richting de rest van de haartjes.

De gel houdt de haartjes lang op de goede plek en het valt niet op dat er een gel op mijn wenkbrauwen zit. Het plakt niet en de haartjes voelen nog heel zacht. Ik voel geen haartjes die aan elkaar geplakt zitten.

Al met al vind ik dit product dus helemaal geweldig! Deze ligt voortaan naast de wasbak bij mijn dagelijkse make-up producten.
Heb jij een browgel?
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Catrice LASH//BROW designer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *