Review BE creative make up Holiday & Bourjois Rouge Edition nr. 14

Hoi!

In Maastricht heb ik deze twee prachtige items gekocht bij de ICI Paris XL: De BE creative make up ‘Holiday’ oogschaduw pallet en de Rouge Edition nr. 14 ‘pretty prune’ van Bourjois. Wat een mond vol…


Het oogschaduw pallet ‘Holiday’ bevat vier kleuren: Geel, bordeaux rood, lichtgroen en lichtblauw. De oogschaduw is heel licht. De gele en de groene oogschaduw hebben glitters. De glitters vind ik erg mooi bij deze kleuren. Ik vind het beter dat ze de bordeaux rode oogschaduw geen glitters hebben gegeven, want dat zou er niet mooier op geweest zijn. Ik vraag me wel af waarom deze kleur bij deze zomerse oogschaduw pallet zit, want ik vind bordeaux rood beter passen bij de herfst.

Je hebt meerdere lagen nodig voor een van de zomerse kleuren duidelijk naar voren komt op je huid. Groen is de lastigste kleur, dat kun je op de bovenstaande foto ook zien. Deze kun je goed gebruiken als highlighter op je wenkbrauwbot. Hij valt namelijk niet teveel op, maar is wel een mooie “finish”. Bordeaux rood is, ondanks dat hij naar mijn idee niet in dit pallet thuishoort, mijn favoriet. Je ziet de kleur het duidelijkst van allen. Omdat de herfst eraan zit te komen, zal ik deze vaak gaan gebruiken. Verder vind ik de gele oogschaduw prachtig. Ik had nog geen gele oogschaduw en deze kan ik goed gebruiken. De glitters voegen er nog iets leuks aan toe: Als de zon schijnt, zullen je ogen extra opvallen. Over de blauwe oogschaduw heb ik niet veel te zeggen. Het is een simpele kleur, die heel goed voor casual outfits te gebruiken is.

En dan kan ik nu eindelijk praten over de Bourjois lippenstift, Rouge Edition nr. 14 ‘pretty prune’! Wauwie, wat een geweldige lippenstift is dat. Hij heeft ongelofelijk veel pigment en één keer over je lippen heen gaan zou genoeg kunnen zijn. 


De vorm van de lippenstift vond ik aan het begin lastig om mee te werken, maar uiteindelijk zal ik eraan gewend zijn. Normaal zou ik met het ‘puntje’ van de lippenstift de randen nagaan en dat is met deze niet mogelijk. De lippenstift blijft lang zitten: Ik heb er zelfs twee tosti’s mee kunnen eten en een glas icetea mee kunnen drinken, zonder dat de lippenstift er teveel vanaf ging.
Het mooie aan de lippenstift vind ik het contrast tegen mijn huid. De donkere rode kleur is om verliefd op te worden!


Zoals je kunt zien, glanst hij ook nog een beetje.

Ik ben heel nieuwsgierig naar wat jij ervan vindt!
xxx

0 thoughts on “Review BE creative make up Holiday & Bourjois Rouge Edition nr. 14

  1. Ik vind de kleuren van het palette echt tegenvallen! Niet dat ik graag echt zulke felle knalkleuren op mijn ogen gebruik, maar ik had ze toch beter verwacht qua pigment! 🙂
    De lipstick is wel prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *