Reuze shoplog: Hema & Kruidvat

Hey!

Vrijdag ging ik shoppen in mijn stadje, omdat ik een vvv-bon had gekregen die ik heel graag wilde uitgeven! Ik koos ervoor om het uit te geven bij de Hema, omdat ze daar zoveel verschillende leuke dingen hebben. Ik heb er lang rondgelopen en ik ben erg tevreden met wat ik nu heb gekocht. Ik ben ook nog even langs het Kruidvat geweest, om producten te kopen uit de kerstcollecties van Essence en Catrice.


Ik koos als eerste wat potjes nagellak uit, omdat ik sowieso een matte topcoat nodig had. Ik heb die dus meegenomen, met een potje met chunky gouden glitters en een potje met turquoise nagellak.

Long lasting nailpolish nr. 842, spring green: €2,50
Top coat glitter nr. 23: €2,75
Top coat Matt: €2,75

Daarna koos ik ervoor een nieuw mobielhoesje te kopen, aangezien de andere wel een beetje oud was… Degene die ik heb gekocht vind ik heel erg fleurig en het materiaal voelt fijn.

Samsung S3 case: €4,95
Wat ook altijd handig is, is een oogschaduwkwastje. Ik heb het brush&smudge kwastje meegenomen, want hij voelde heel zacht en ik heb te weinig oogschaduwkwastjes!

Eyeshadow brush&smudge nr. 256

Dan nu een van mijn favoriete nieuwe items! Deze statement ketting krijg je de komende tijd steeds meer te zien, geloof me. Ze hebben hem in allerlei leuke kleuren, maar deze vond ik het mooist. Hij is ook te koop met een knoop erin.


J-Club ketting: €5,00
Ik heb nog meer sieraden gekocht. Namelijk deze gave gouden oorbellen. Ik vind het matte effect en het patroon wel erg mooi. Deze oorbellen passen goed bij mij!

Oorsteker rond goud: €4,95
En toen had ik nog een set oorbellen gekocht… De veertjes vind ik echt heel cute! Ik had eerder veertjes-oorbellen gezien bij Teske de Schepper en ik vond ze zo leuk staan! Een must-have is dit dus…

Oorbellen: €2,95

Dan nu eindelijk het laatste dat ik bij de Hema heb gehaald: Een klein simpel gouden kettinkje. Ik zocht al erg lang naar zoiets als dit en ik ben zo blij dat ik het eindelijk heb gevonden!


Halsketting hartje: €3,95
Dan zijn we nu eindelijk toegekomen aan mijn aankopen bij het Kruidvat. Ik ben dol op de limited-editions van Catrice en Essence! De kleuren van de producten geven me gelijk dat kerstgevoel.

Bij Catrice heb ik baked eyeshadow gekocht in de kleuren Pearly Plastering en Lovely Lace, oftewel lavendel en goud. De lavendel is wel erg licht, maar dat vind ik juist mooi.

Baked eyeshadow/stuk: €3,99
Van Essence heb ik twee prachtige oogpotloden gekocht van de collectie ‘Come to town’. De eye pencils hebben hele leuke namen! Ik heb de kleuren ‘Make a wish’ en ‘The most wonderful tree’. Deze zijn goud en donkergroen. Ik twijfelde nog of ik de wijnrode moest nemen, genaamd ‘Naughty or nice?’. Wie weet haal ik die ooit nog wel!

Essence eye pencil/stuk: €1,99

Ik ben echt heel blij met mijn aankopen en ik hoop dat jullie het leuk vonden om ze te zien! Laat het me weten of jullie een review willen van een van mijn items en dan is dat zo geregeld. 😉

xxx Evy

0 thoughts on “Reuze shoplog: Hema & Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *