Mini shoplog: Hema

Hey!

Vrijdag heb ik wat leuke inkoopjes gedaan bij de Hema. De Hema had veel items met korting en ik ben sowieso fan van de Hema, vandaar. Niet alle items die ik heb gekocht waren van de uitverkoop, maar ik ben er wel heel erg blij mee! Ik heb een aantal mooie spullen voor weinig geld kunnen inslaan.


In de Sale kocht ik een armbandje voor €1,- met de eerste letter van mijn voornaam erop. Ik vond de kleur en het hartje erg leuk en het sluitinkje sprak me ook wel aan. Het kostte in principe bijna niks, dus ik vond het zonde als ik hem zou hebben laten liggen!


Het tweede item uit de Sale was een J-Club ketting. De normale prijs was €14,95 en nu kostte hij €3,-! Wow! Ik was echt verbaasd dat het opeens zo goedkoop was. De ketting is erg mooi versierd met stenen die glimmen en stenen met een donkere kleur. Het lijkt me leuk om dit te dragen op een blousje of een ‘leeg’ truitje. Ik kwam er pas laat achter dat hij een steentje miste, maar dat valt gelukkig niet op.


Nu heb ik nog twee items gekocht die geen korting hadden: Make-up sponsjes, die ik kan gebruiken voor het aanbrengen van foundation, en een poederkwast. Beide items zijn dus voor gezichtsmake-up. De sponsjes zijn handig om luchtige foundation egaal mee aan te brengen. Ze kosten €1,60. Ik had trouwens al wel een poederkwast liggen, maar de haartjes prikken een beetje en hij pakt niet altijd genoeg poeder op, vandaar dat ik deze powder brush (nr. 151) van de Hema heb gekocht voor €4,-. Hij heeft hele zachte haartjes waar ik uren mee zou kunnen spelen.Laat me weten wat je van mijn items vindt en of je ook wat inkopen hebt gedaan bij de Hema Sale!
xxx Evy

0 thoughts on “Mini shoplog: Hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *