Valentinesday makeup

Make-up tutorial: Valentijnsdag!

Fijne Valentijnsdag! Ik heb op social media al heel wat Valentijns looks gezien met veel roze en rode tinten. Ik wilde dit zelf ook eens proberen, want ik gebruik niet zo vaak (fel)roze. Ik heb alle stapjes die ik heb genomen gefotografeerd, dus als je wil weten hoe ik mijn ogen heb opgemaakt, kijk dan even naar deze fototutorial!

Valentijnsdag make-up

Op mijn wenkbrauwen gebruikte ik de KA-brow! van Benefit en een poeder uit het Natasha Denona browpalette. Voor het aanbrengen van oogschaduw heb ik een primer aangebracht. Ik heb gebruik gemaakt van de oogschaduwprimer van NYX.

Voor de oogschaduw heb ik voornamelijk het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palet gebruikt. Ik deed Vermeer over het hele ooglid en de browbone als basis en highlight.

Ik gebruikte Buon Fresco als transitiekleur net boven de crease.

Ik heb Venetian Red in de crease aangebracht.

Op het bewegend ooglid bracht ik Drift van Colourpop aan. Deze heeft wat sparkle!

Ik maakte vervolgens de outer corner en een gedeelte van de crease dieper met Red Ochre. Tevens maakte ik het bewegend ooglid iets lichter met behulp van Vermeer.

Om de look warmer te maken heb ik een mix van Buon Fresco en Antique Bronze over de buitenste ooghoek en het onderste ooglid gedaan. Dit moet heel goed geblend worden!

Ik heb vervolgens wat rode glitter in mijn binnenste ooghoeken gedaan. Let erop dat niet alle glitters veilig zijn voor je ogen!

Met een dottingtool en een beetje concealer heb ik een hartje gemaakt op de buitenste hoek van de crease. Hier kreeg ik veel complimentjes over!

Ik heb de look afgemaakt met mascara, een huidskleurig oogpotlood op de waterlijn en nepwimpers. De nepwimpers zijn nr. 149 (exaggerate) van Eylure.

Valentines makeup

Valentijnsdag makeup

En dat was het! Het aanbrengen van de nepwimpers vond ik nog het lastigst van alles!

Valentijnsdag make-up

valentijnsdag make-up look

Op mijn lippen draag ik Relentlessly Red van MAC (retromatte). De blush en highlight zijn van Makeup Revolution.

valentijnsdag makeup

Valentines makeup

Als de glitters niks voor jou zijn kun je ze natuurlijk weglaten:

valentijnsdag makeup

Maar ik hou wel van iets extra’s. 😉

Valentijnsdag make-up

valentines makeup look

Wat vinden jullie van deze look? Gaan jullie op Valentijnsdag voor naturel of drama? Let me know! Als je vragen hebt: stel ze gerust! Ik wens jullie verder veel plezier op deze liefdevolle dag.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

4 thoughts on “Make-up tutorial: Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *