party look

Make-up look: Party Time!

Afgelopen donderdag was ik jarig en vandaag vier ik feest! Ik wil dat mijn make-up on point is op mijn eigen feest en daarvoor heb ik donderdag al wat geoefend. Ik heb mijn nieuwe Modern Renaissance palette van ABH gebruikt voor deze party look. Wil je zien wat ik hiermee op mijn ogen heb getoverd?

party look

Op mijn gezicht draag ik mijn nieuwe foundation van the bodyshop. Een review hiervan zal z.s.m. online komen! Ik kan wel alvast zeggen dat ik de kleur en finish prachtig vind! Andere producten op mijn gezicht zijn de Treat blush van Makeup Revolution en de Glowcomotion Highlighter van W7. Ik heb ditmaal geen contour gebruikt, de blush did the job. Op mijn lippen draag ik Whirl van MAC.

party make-up

party make-up

Op mijn ogen heb ik voornamelijk oogschaduw van het Modern Renaissance palette van ABH gebruikt en daarnaast één super shock shadow van Colourpop. Ik vulde mijn hele ooglid en brow bone met Tempera als basis. Als transitiekleur gebruikte ik Burnt Orange. Deze bracht ik ook op het buitenste deel van mijn onderste ooglid aan. Ik heb vervolgens Realgar in de crease en op het bewegend ooglid aangebracht. De buitenste ooghoek maakte ik wat extra smoky door daar Red Ochre aan te brengen. In de binnenste ooghoek gebruikte ik Primavera als highlighter. Op het bewegend ooglid bracht ik dan Nillionaire van Colourpop aan voor wat subtiele bronze glitter. De ooglook maakte ik af met winged eyeliner. Hiervoor gebruikte ik de Art-Ki-Tekt slim eyeliner van LA Splash Cosmetics.
Dat was een heel (ingewikkeld) verhaal. Kijk maar even naar de foto’s voor het resultaat. 😉

modern renaissance party look

modern renaissance abh party look

modern renaissance party make-up

party make-up

Bijna standaard voeg ik naast mascara nog een huidskleurig oogpotlood in de waterlijn toe. Dit maakt de ogen groter.

party makeup

Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat, omdat ik burgundy looks vaak moeilijk vind te maken. But I did it! Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

11 thoughts on “Make-up look: Party Time!

  1. Wow, ziet er echt heel mooi uit. Ik ben vooral jaloers op de strakheid van je eyeliner, dat lukt mij echt nooit. Één ding is duidelijk jij bent zeker het stralende middelpunt op je feest, geniet ervan. O ja en nog gefeliciteerd met je verjaardag 😉

  2. Hee buuf!

    Leuke blog! Per toeval kwam ik het tegen op fb 😄 Die strakke eyeliner mag je mij ook leren ! 😉 Krijg het maar niet voor elkaar !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *