blauwe eyeliner

Make-up look: Out of the blue

Mijn eerste make-up aankopen van het jaar waren een paar producten van de HEMA: een mousse oogschaduw en twee eyeliners. Een van de eyeliners is een blauwe metallic liquid eyeliner. In mijn ogen paste deze perfect bij mijn nieuwe Jeffree Star liquid lipstick, Abused. Deze is matte en donkerblauw. Mijn eerste look van het jaar is door de combinatie van deze producten ‘out of the blue‘ ontstaan en ik ben er best trots op. Wat vind jij ervan?

blauwe eyeliner

blauwe eyeliner

De oogschaduwen die ik heb gebruikt zijn kleuren van de Urban Decay Naked Smoky palette en de HEMA oogschaduw mousse in de kleur wit. De oogschaduw mousse is niet heel gepigmenteerd, maar laat wel mooie glitter en shimmer achter op het ooglid. De eyeliner is de HEMA eyeliner in de kleur blauw (ik had ook een moeilijkere naam verwacht, maar ja…). Op mijn waterlijn droeg ik het H&M oogpotlood in de kleur Into the blue. De glitter in mijn binnenste ooghoeken is Platinum Fizz van LA Splash Cosmetics en de highlight is Subsolar uit het Solstice Highlighting Palette van Sleek. Op mijn lippen droeg ik dus Abused van Jeffree Star Cosmetics.

blauwe eyeliner

blauwe eyeliner

blauwe eyeliner

Ik vind de blauwe eyeliner zelf een leuke twist aan een oorspronkelijke basic look. Ik kan tegenwoordig nog moeilijk looks maken zonder glitter: ik vind het zo mooi! Om de look compleet te maken had ik nog nepwimpers aangebracht (deze zijn van de Primark). Dit doe ik meestal voor foto’s, maar ik draag ze liever niet als ik op stap ga of iets dergelijks.

blauwe makeup

blauwe eyeliner

Ik vond het erg leuk om deze look te maken en om steeds meer kleuren te ontdekken en te combineren. Is er een kleur die jij nog eens ‘in de hoofdrol’ zou willen zien?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

11 thoughts on “Make-up look: Out of the blue

    1. Dankjewel! ♥ Ik was al heel lang tevreden met mijn zwarte eyeliner van de HEMA, dus ik wilde het toch maar proberen. 🙂 Ik heb er geen spijt van!

  1. Ik dacht al dat het Abused op je lippen was 😀 Vind dit echt geweldig! <3 <3 Ik twijfel al best lang om Abused te halen eigenlijk. HEMA heeft ook die gekke mascara's die ik ook wil :O cool voor op je onderste wimpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *