Kerstcadeaus ’16 ♥

Ik vind het altijd heel leuk om artikelen te zien over gekregen kerstcadeaus en voor mij is het ondertussen ook een soort traditie geworden dat ik elk jaar mijn kerstcadeaus op mijn blog zet. Dit jaar heb ik weer veel moois gehad en ik kan stiekem niet wachten om het met jullie te delen. Vandaar dat ik dit artikel ook zo snel na kerst heb geschreven. Kom je kijken wat ik dit jaar heb gekregen van de kerstman?

kerstcadeaus 2016

Ik heb de cadeaus in het bijzijn van mijn familie en mijn vriend gekregen. Zij kennen mij het beste en dat is waarom mijn cadeaus zo goed bij me passen. Ze weten precies hoe ik ben en wat ik wil. Ik heb dit jaar geen lijstje hoeven maken.

makeup revolution oogschaduw palet

makeup revolution highlight palette

makeup revolution highlight palette

Ik heb meerdere producten van Makeup Revolution gehad, namelijk een highlight palet en een oogschaduw palet. Ik ben erg benieuwd naar het oogschaduw palet, want ik heb nog nooit oogschaduw van dit merk geprobeerd. Ik weet al wel dat het highlight palet mij erg bevalt.

armband My Jewellery

Wat mij ook erg bevalt, is mijn nieuwe armband van My Jewellery. Ik had al een armband van dit merk en deze past er perfect bij! Ik vind hem zeer mooi, vooral omdat ik erg van roségoud houd.

the body shop mango

Ik heb daarnaast mijn allereerste body shop producten gekregen! Ik wilde de mango eau de toilette dolgraag, want sinds de eerste keer dat ik hem in de winkel rook, kon het niet uit mijn gedachten blijven. Ik kan nu elke dag naar zoete snoepjes ruiken! De lip butter komt ook goed van pas, want ik heb erg gevoelige lippen die dagelijks zorg nodig hebben.

NYX soft matte lip cream set

NYX soft matte lip cream set

Toen ik laatst in de NYX winkel in Amsterdam was, kwam ik een hele toffe set tegen met drie verschillende soft matte lip creams. Wonder boven wonder heb ik hetzelfde set gekregen voor kerst! Het set bevat de kleuren CopenhagenVancouver en La Havane. La Havane is een neon paarse kleur en de andere twee zijn vampy kleuren. Ik kan niet wachten ze te proberen!

Jeffree Star lipstick

Jeffree Star lipstick

Jeffree Star Rose matter, Abused, Checkmate

De cadeaus waar ik het meest enthousiast over ben, zijn mijn eerste Jeffree Star Cosmetics’ liquid lipsticks! Ik heb Rose MatterAbused en Checkmate gekregen. Ik heb ze al gedragen en ik voel me echt heel pretty als ik ze op heb. De formule en pigmentatie is geweldig! Ik heb er zoveel over te vertellen, maar dat komt later allemaal in een nieuw artikel.

Naast deze cadeaus had ik een lichtblauw Z palette gekregen, waarmee ik mijn eigen make-up palet kan samenstellen. Ik ben al op zoek naar leuke pans die erin kunnen! Tips zijn altijd welkom.

kerstcadeaus 2016

Er zijn nog wat andere dingetjes die ik heb gehad, zoals een uitgebreid kerstpakket en theatertickets, maar die leken mij niet passend bij dit artikel. Ik ben in ieder geval erg dankbaar voor mijn cadeaus en de tijd die ik heb kunnen doorbrengen met mijn familie. De komende dagen zal ik gaan nagenieten!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

14 thoughts on “Kerstcadeaus ’16 ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *