Fototutorial: X-mas look

Hey!

Kerst komt er weer aan en dat betekent gala’s, diners, feestjes en nog veel meer. Met kerst probeer ik mijn make-up heel shiny te maken, want dat geeft mij die typische christmas-feeling. Ik heb alvast een look gemaakt en ik laat jullie stap voor stap zien hoe ik dat heb gedaan.


Voor de look heb ik oogschaduw van Catriceoogpotloden van Essence en lippenstift van L’Oréal gebruikt. Reviews en extra’s kun je vinden bij de links. 🙂

Ik raad je aan om eerst je ogen te doen en daarna je foundation, want bij oogschaduw met glitters is de “fall-out” heel vervelend…

Ik begon mijn hele ooglid tot aan mijn wenkbrauw met zeer licht witte oogschaduw te vullen, zodat ik een soort base en zwakke highlighter had.

Vervolgens deed ik Lovely Lace van Catrice op mijn ooglid.


Bij de volgende stap maakte ik een highlight in mijn binnenste ooghoeken met Pearly Plastering van Catrice. Deze werkte ik iets naar binnen op mijn ooglid.


Nu probeerde ik de gouden oogschaduw meer sprekend te maken, door het oogpotlood ‘Make a wish’ van Essence bij mijn bovenste wimperrand aan te brengen.


Voor meer shine deed ik vervolgens een beetje van Pearly Plastering op mijn onderste ooglid.


Ik ben iemand die houdt van een donkere waterlijn, dus ik deed daar het oogpotlood ‘the most wonderful tree’ van Essence op. Deze is donkergroen.


Ik maakte de ooglook af met JK Jemma Kidd Tailored Eyes Defining Mascara.


De fall-out heb ik weggewerkt en ik heb Laetitia’s Pure Red uit de L’Oréal Color Riche Collection Exclusive op mijn lippen gedaan.


En zo was de X-mas look compleet!


Wat vinden jullie van de look? Doen jullie ook altijd jullie make-up zo uitbundig tijdens kerst? Ik hoor het graag!
xxx Evy

0 thoughts on “Fototutorial: X-mas look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *