Fototutorial: Ooglook ‘Fifty shades of grey’

Hey!

Gisteren heb ik een ooglook gemaakt dat bestaat uit grijze tinten en dat deed me wel denken aan de hype over ‘Fifty shades of grey’. Vandaar dat ik deze post die leuke titel heb gegeven! Ik laat in stappen zien hoe ik deze look heb gemaakt, dus lees verder als je meer wilt weten.


Ik ben begonnen met een highlight onder mijn wenkbrauw. Dat heb ik gedaan met crèmewitte oogschaduw. Deze valt niet zo op, waardoor je wenkbrauw natuurlijk gelift lijkt.


Ik maakte vervolgens een kleine wing met een zwart oogpotlood. Ik eindigde de lijn in het midden van mijn ooglid. Het oogpotlood geeft goed af, daarom kon ik deze goed gebruiken op mijn ooglid.


Het oogpotlood is een beetje plakkerig, waardoor je makkelijk oogschaduw erop kunt aanbrengen. Ik heb een donkergrijze oogschaduw met kleine glittertjes erop gedaan. De wing is daardoor donkergrijs geworden.


Hierna heb ik wit oogpotlood in de binnenste hoek van mijn ooglid aangebracht.


Op de helft van het gedeelte waar wit oogpotlood zat, heb ik lichtgrijze oogschaduw aangebracht en hem naar binnen gewerkt tot het midden van mijn ooglid. Ik heb het geprobeerd te blenden, zodat er een mooiere overgang is tussen wit-grijs en grijs-ooglid. Ook deze grijze oogschaduw bevat kleine glittertjes.


Ik heb vervolgens over heel mijn ooglid, op het deel waar de wing zat na, een grijze glitter oogschaduw gedaan. Deze is erg transparant en de glitters geven een leuk effect. Deze oogschaduw is overigens van l’Oréal Paris.


De laatste stap was het aanbrengen van mascara van Jenna Kidd en oogpotlood van l’Oréal Paris op de waterlijn.


Ik heb nog even mijn liquid lipstick van P.S. Love… opgedaan, want rode lippen zijn natuurlijk wel sexy! (Past ook beter bij de titel!)Wat vinden jullie van deze ‘Fifty shades of grey’ look? Ik heb de film trouwens niet gezien (en ik weet niet zeker of ik dat überhaupt wil)… En jij?
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *