Persoonlijk: Drukte, inspiratie en keuzes maken

Hey iedereen!

Ik zit nu in een hele toffe toetsweek (ahum), waardoor ik elke dag, de hele dag, aan het leren ben. Joepie. Wat ben ik blij als die toetweek voorbij is en ik weer wat minder stress hoef te hebben. Ik heb al eens anti-stress tips geschreven en die komen momenteel goed van pas.

Het scheelt dat ik minder hoef te leren dan bij de vorige toetsweek, anders had ik niet eens de tijd genomen om dit nog te schrijven. Nu wil ik mijn record ‘om de dag een nieuwe post’ niet breken, dus kom ik even met een kort persoonlijk berichtje voor jullie.

Ik heb zat ideeën voor nieuwe posts, vooral OOTD’s, maar daar moeten jullie dan nog even op wachten. Ik heb zoveel fashion-inspiratie (thanks internet), echt niet te geloven! Mijn verjaardag komt er binnenkort ook aan, dus ik moet gaan nadenken over een feestje. Ik moet wel snel zijn, anders heeft iedereen misschien al andere plannen…

Belangrijker dan een feestje organiseren, is natuurlijk mijn studiekeuze! Ik moet nu gaan vaststellen wat en waar ik wil gaan studeren volgend schooljaar. Ik denk dat ik kies voor psychologie aan de universiteit van Utrecht. Ik vraag me af wat ik ervan moet wachten! Ik heb een aantal boeken liggen, ik heb een meeloopdag en meerdere open dagen (met colleges) bezocht en toch heb ik geen idee hoe het is om straks psychologie te studeren. Toch wel spannend stiekem… Ik hoop maar dat ik dan nog wel de tijd heb om te bloggen en te dansen en te acteren en te zingen en te dichten en te… Jeetje!

Druk, druk, druk is het dus voor mij. Even er doorheen bijten en dan de rust nemen…

Hoe gaat het jullie allemaal af in deze tijd?
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *