Persoonlijk: Carnaval, fitnessen en ziek zijn

Hoi!


Vorige week was een drukke, maar erg plezierige week. Ik ben een aantal leuke ervaringen rijker geworden, maar het eind van de week werd wat minder leuk.
Ik heb vrijdagavond tot en met dinsdagavond carnaval gevierd en dat was helemaal top! Nooit eerder heb ik carnaval 5 dagen lang volgehouden. Ik heb het gezellig gevierd met vrienden en familie. Die muziek blijft voorlopig nog wel door mijn hoofd dreunen! Ik was verkleed als brandweervrouw en dat vond DJ Galaga wel leuk voor het lied YMCA, waardoor ik op het podium mocht. Ik heb verder SnolleBollekes, Lamme Frans, de Lawine Boys en de Gebroeders Ko live gezien!


Verder heb ik mijn intake gehad bij een fitnesscentrum. Ik vond het erg spannend en dat slaat eigenlijk helemaal nergens op. Ik heb nu een fitnessplan waar ik me aan kan houden en ik ben donderdag een uur gaan spinnen! Dat was wel even zwaar, maar het is ook hartstikke leuk. Fitnessen is echt een aanrader voor mensen die meer willen bewegen! Ik heb nog wel even spierpijn…

Donderdag ben ik ook nog eens ziek geworden. Woensdagavond voelde ik al dat mijn keel pijn ging doen (tijdens het proefzingen bij een bandje) en donderdag was het opeens heel erg geworden. Nu ik dit schrijf is het zaterdag en het is er niet veel beter op geworden. Het is verspreid naar mijn neus en alle holtes die daar in de buurt zitten, dus ik heb nogal wat pijn en alles zit verstopt. Ik hoest ook veel. Dat is allemaal niet zo leuk en ik hoop echt dat het zo snel mogelijk over is. Dan heb ik ook meer motivatie om te bloggen en huiswerk te doen. Nu wil ik eigenlijk alleen op bed liggen, maar ik heb daarvoor teveel te doen! Ik eet zoveel mogelijk drop en fruit. Ik moet op tijd beter zijn voor school!

Ik hoop dat het met jullie allemaal nog goed gaat en dat jullie een leuke vakantie hebben (gehad)!
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *