I luv Bløf! (Appelpop)

Hoi mensen!


Vorige week zaterdag ben ik met een paar vriendinnen naar appelpop gegaan en het lijkt me leuk om er wat over te vertellen.
Voor degenen die het niet weten: Appelpop is een GRATIS festival aan de Waalkade in Tiel. Er staan drie podiums waarop verschillende bekende artiesten of bands optreden. Ik ben dit jaar naar appelpop geweest met de hoop Bløf te zien spelen op het hoofdpodium en het is me gelukt!
Hier zie je een video van het lied ‘Alles is liefde’:Ik heb deze video natuurlijk niet zelf gemaakt, omdat ik veel te druk bezig was met meezingen en dansen! De sfeer is tienduizend keer beter als je erbij bent dan dat je ziet in de video natuurlijk.
Iedereen zong de tekst vrolijk mee… alleen een beetje jammer dat degene die achter me stond wel héél erg vals zong! Maar dat verpestte natuurlijk niet de plezier die ik op het moment had.
Ik vind het optreden van Bløf echt het meest geweldige optreden van de zaterdag!
Ik heb ook een deel van de optredens van Kensington en Laura Jansen gezien. Alleen dat was nog vroeg op de dag en men was nog niet helemaal in de ‘feeststemming’. En vooral bij Laura Jansen niet, omdat ze nogal emotionele en depressieve nummers speelde. Niet echt iets om leuk op te gaan dansen en springen….


Na Laura Jansen hebben ik en mijn vriendinnen even een ‘break’ genomen door wat zoetigs te kopen bij een van de kraampjes die er stonden. Er stonden kraampjes met voedsel, drinken en hebbedingetjes. Het was ongelofelijk druk bij de kraampjes. Iedereen wilde natuurlijk even kijken wat er allemaal te koop was en even niet in de drukte en herrie bij de podiums staan. Alleen jammer voor hun dat er niet veel verschil was!

Ondanks de drukte was het wel een hele leuke dag. De muziek zorgt voor een leuke sfeer tussen mensen.
Ik heb zelfs nog met een vriendin met een random gast gedanst die in zijn eentje de gekste dansmoves aan het doen was tijdens het optreden van Madness.
En dan heb je natuurlijk weer die ene vriendin die aan de kant foto’s staat te maken.. 😉


Ik kijk ernaar heel erg naar uit om volgend jaar weer te gaan en het is zeker een aanrader voor anderen!

See you soon!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *