Urban Decay Hudson's Bay Den Bosch

First look: make-up merken bij Hudson’s Bay

Ja, hoor… Deze lipstick addict heeft de make-up counters bij de Hudson’s Bay in Den Bosch al gezien! Als het gaat om mijn passie, ben ik er als eerste bij. Ik heb heel sneaky foto’s gemaakt van de meest bijzondere make-up counters, zodat ik jullie kan laten zien wat er te vinden is. Ik kan jullie alvast vertellen dat Den Bosch een aantal fijne make-up merken rijker is geworden… 😉

Hudson Bay Den Bosch

Hudson’s Bay Den Bosch

Ik had verwacht dat het warenhuis pas zou openen op 28 september, maar toen mijn nicht belde om te zeggen dat ze er middenin stond, ben ik gelijk de stad in gegaan. Ik schrok van de drukte toen ik er aan kwam lopen, maar dat zag ik stiekem wel aankomen. De Hudson’s Bay is blijkbaar al vanaf afgelopen donderdag open! Het adres, de openingstijden en de plattegrond zijn hier te vinden.

Hudson Bay Den Bosch

MAC counter

Het eerste wat je tegenkomt als je binnenkomt, is de MAC counter. YES! Mijn droom is dus eindelijk uitgekomen. Ik wilde altijd zo graag MAC producten kunnen kopen in mijn eigen stad en nu is dat mogelijk!

Bij de MAC counter is alles te vinden wat je in andere counters ook tegenkomt: een hele voorraad aan lipstick, foundations, primers, oogschaduw en meer. Ze hebben spiegels met stoelen en felle lampen staan. Zo kan je goed geholpen worden door het personeel!

MAC Hudson's Bay Den Bosch

Hudson's Bay Den Bosch

Ik heb zelf een lipstick geprobeerd, Easy Babe van de Nicki Minaj collectie, en deze heb ik voor vertrek gekocht.

Hudson's Bay Den Bosch

 

Urban Decay counter

Tot mijn verbazing was er ook een uitgebreide Urban Decay counter! Ook dit merk wilde ik graag terugzien in de Hudson’s Bay: love it! De Naked paletten en lipsticks staan mooi gesorteerd en klaar om getest te worden. Zeker doen als je er langs komt! Door de drukte heb ik er helaas niet zoveel tijd kunnen doorbrengen.

Urban Decay Hudson's Bay Den Bosch

Bobbi Brown counter

Tussen de MAC en de Urban Decay counters is een Bobbi Brown counter. In het centrum van dit gedeelte staat een rij met spiegels en wat producten. Ik vond het leuk hoe ze de huidverzorging ook wat aandacht hebben gegeven bij deze counter. Ik kom hier graag weer even langs op een rustiger moment.

Hudson's Bay Den Bosch

Bobbi Brown Hudson's Bay Den Bosch

Bobbi Brown Hudson's Bay Den Bosch

Bobbi Brown Hudson's Bay Den Bosch

Naast deze merken zijn er nog overige beauty counters. Je kan bijvoorbeeld terecht bij Chanel, Clinique, Biotherm, the Body Shop en meer. Ik vond de merken die ik heb besproken echter het meest “make-up gerelateerd”. Ook heb ik niet alles kunnen zien door de enorme drukte.

Hudson's Bay Den Bosch

Jullie hebben nu een first look gekregen van de make-up counters in de Hudson’s Bay in Den Bosch! Als je zelf uitgebreid wil kijken, raad ik je aan om de komende weken een rustige dag uit te kiezen om langs te gaan. In het weekend kan je amper lopen en kost het veel moeite om alles te kunnen bekijken.

Wat is jullie favoriete counter?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

5 thoughts on “First look: make-up merken bij Hudson’s Bay

  1. Ik heb ook al even een snel kijkje genomen hier in Maastricht en het ziet er allemaal prachtig uit! Ik ben vooral heel blij met de UD counter, want ik ben dol op dat merk. Wel vind ik het jammer dat Nars er niet is, dat had ik gehoopt..

  2. Super leuk en prachtig allemaal om te zien als die makeup counters maar.. als makeup freak zou je toch beter moeten weten en niet zo maar lipstick op je lippen smeren. Ik werk zelf in de cosmetica en dit is bij mij echt absoluut een “doodzonde” dan moet je de tester ook kopen, ik kan er niets meer mee. Lipsticks met een spatel op je hand en vanaf je hand met een (wegwerp) lipkwastje aanbrengen. Koorslip – Herpes simplex en nog vele andere nare virussen bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *