doelen voor 2017

Mijn doelen voor 2017

Afgelopen jaar was een goed jaar. Op de universiteit haalde ik goede cijfers, ik ben uit huis gegaan en gaan samenwonen en mijn blog en Instagram zijn naar the next level gegaan. Mijn 2016 was erg geslaagd en ik hoop volgend jaar net zo’n goed (of zelfs beter) jaar te maken. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik een paar doelen voor 2017 opgesteld voor mezelf. Wellicht kan ik jullie hiermee inspireren!

doelen voor 2017

1. Afvallen/meer sporten

Super cliché, I know, maar dit is wel wat ik wil. Ik sport nu 2 tot 3 keer per week en dat wil ik doorzetten. Ik wil het hardlopen nu ook gaan combineren met krachttraining, aangezien ik hier vorig jaar erg veel passie voor had. Ik wil gewoon van de vetjes af die ik er het afgelopen jaar heb ‘bijgegeten’.

2. Bewust nadenken over aankopen

Soms ben ik nog geneigd om spullen te kopen die ik niet helemaal nodig heb. Ik had laatst al de challenge gedaan dat ik twee maanden geen make-up mocht kopen van mezelf en dat ging best aardig. Misschien dat ik binnenkort een nieuwe uitdaging voor mezelf ga maken of gewoon een limiet voor mezelf bepaal. Geld groeit niet aan de bomen, helaas.

3. Meer tijd steken in mijn blog en social media

Afgelopen maanden heb ik gemerkt hoe social media wel niet kan helpen aan het brengen van bezoekers. Ik heb nu een nieuwe website, een Instagram account dat langzaam richting de 1000 volgers gaat en sinds kort een Facebookpagina. Ik had echt veel eerder een Facebookpagina aan moeten maken, maar ik was te onzeker. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder over mezelf en mijn website, dus ik laat dat niet meer in de weg staan. 2017 wordt hét jaar voor mijn blog!

Naast deze doelen voor 2017 wil ik natuurlijk blijven genieten van het leven en veel leuke dingen doen met vrienden en familie. Je wordt tenslotte het meest gelukkig door andere mensen.

Heb jij goede voornemens gemaakt? Het is toch een beetje traditie. 😉

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

10 thoughts on “Mijn doelen voor 2017

  1. Goede doelen heb je staan! Ben heel benieuwd hoe het dit jaar gaat. Ik heb staan -10KG, wil mijn blog met bijbehorende sociale media kanalen laten groeien en proberen wat meer rust in m’n leven te vinden. Hele uitdaging.

    1. Rust vinden was een van mijn doelen voor 2016 en dat is me gelukt. Als je het eenmaal te pakken krijgt, gaat een wereld voor je open! 😉 Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *