Make-up look: X-mas ready

Fijne kerstdagen, allemaal! Ik heb gisteravond al erg genoten van de fijne sfeer en het lekkere eten. Ik hoop dat jullie het ook naar jullie zin (gaan) hebben! Als ik een perfecte kerstdag wil beleven, doe ik mij volledig optutten met kleding, sieraden en make-up. Om jullie een handje te helpen met de make-up heb ik voor jullie een kerst make-up look gemaakt!

kerst make up

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik de KA-brow van Benefit en een wenkbrauwpoeder van Natasha Denona. Voordat ik aan de oogschaduw begon bracht ik de HD eye shadow base van NYX aan, zodat mijn oogschaduw extra lang zou blijven zitten.

Om het blenden later makkelijker te maken en om alvast een wenkbrauw highlight te hebben bracht ik een lichte shimmer oogschaduw van MUA aan over het hele ooglid en de brow bone.

Ik bracht een transitiekleur aan op de onderste helft van de brow bone en de crease. Ik gebruikte hiervoor een lichtbruine shimmer oogschaduw van MUA.

Daarna bracht ik Bourjois oogschaduw in de kleur 74 – Brun Somptueux aan in de crease, waarvan iets meer in de buitenste ooghoek.

Hierna bracht ik een donkergroene oogschaduw aan in de crease en meer richting het bewegende ooglid. De oogschaduw die ik gebruikte is de Bourjois Intense in de kleur 05.

Op het bewegende ooglid deed ik Shameless van Colourpop Cosmetics. Dit is een prachtige donkergroene kleur met groene glitters.

In de buitenste ooghoek en het buitenste gedeelte van de crease bracht ik grijs/zwarte oogschaduw aan om de look meer smoky te maken. Ik gebruikte hiervoor oogschaduw van Bourjois in de kleur 06.

Voor de glamour die ik altijd nodig heb met kerst, bracht ik een zilveren/gouden glitter oogschaduw aan van Colourpop Cosmetics. Deze is genaamd I heart this. Op de buitenste hoek van het onderste ooglid bracht ik nog eens de Bourjois oogschaduw in de kleur 74 – Brun Somptueux aan.

Nu deed ik alleen nog nepwimpers van de Primark, mascara en huidskleurige oogpotlood van NYX (wonder pencil) op om de ooglook compleet te maken.

Op mijn gezicht deed ik de Love blush van Makeup Revolution en de highlighter Glowcomotion van W7. Op mijn lippen bracht ik het Brink lip pencil aan van Colourpop Cosmetics met een bronze glitter gloss van de HEMA er overheen.

 

 

kerst makeup

Dat was dan de complete look! 🙂 Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben voor jullie eigen kerst make-up! Maar onthoud, echte schoonheid zit natuurlijk van binnen.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen. Geniet ervan!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

3 thoughts on “Make-up look: X-mas ready

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *